rojhinn مدیر استارتر عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 7055 عنوان چقدر بعضی همسایه ها کم درک و بی خردن 315 بازدید | 18 پست ما یه خونه خریدیم که من طراح آوردم برای دیزاین کابینت و دیوار ها...طبعاً مقداری آشغال بنایی ام هم ریخت که کارگر گرفتم ۱۰ روز قبل تمام راه پله ها رو نظافت کردیمو هنوزم اثاث کشی نکردیمگفتم دوباره بعد اثاث کشیم که هفته ی آینده کارگر بیاریم 1403/06/04 | 12:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rojhinn مدیر استارتر عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 7055 حالا دیشب دختر همسایه زنگ زده به شوهر من دعوا و فحاشی که باید برای امروز که اربعینه راه پله مجدد تمیز بشه چون ما مراسم داریمدر حالیکه راه پله اصلا دیگه کثیف نبود
rojhinn مدیر استارتر عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 7055 و من میخواستم بعد اثاث کشی مجدد کارگر بگیرمآخه این عزاداری به نظرتون قبوله؟
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59625 شما رو نمیدونم ولی مثلا همسایه بالای ما دیشب ساعت ۱۲ با مته کار میکرد اگه سر ظهر و سر صبح و بعد ساعت نه سر و صدا باشه و رفت و امد زیاد حق دارن از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55931 وقتی کارگر گرفتی تمیز کردین کامل دیگه حرفشون چیه؟ هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
rojhinn مدیر استارتر عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 7055 شما رو نمیدونم ولی مثلا همسایه بالای ما دیشب ساعت ۱۲ با مته کار میکرد اگه سر ظهر و سر صبح و بعد ساعت ... اصلا صحبت من راجع به سر و صدا نبود عزیزمتاپیکم راجع به نظافت مجدد راه پله ای بود که ما یکبار تمیز کرده بودیم و الان هیچ کثیفی ای نداشت
اولیس_موفرفری عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 6760 فحاشی چرا اخه۰😑چقدر دستمزد طراح شده؟برای دیواراها فقط... دختری باموهای فرفری💜👩🏻🦱
rojhinn مدیر استارتر عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 7055 اگر واقعا تمیز بوده توجه نکن منکه مجدد کارگر گرفتم ولی گفتم دیگه بعد اثاث کشیم نمیگیرمبه جهنم کثیف بمونهآخه مگه من مسئول مراسم ایشونم
rojhinn مدیر استارتر عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 7055 وقتی کارگر گرفتی تمیز کردین کامل دیگه حرفشون چیه؟ میگه چون ما مراسم داریم رو نرده ها غبار نشسته چون کارگرای شما رفتن و اومدندر حالیکه واقعا تمیز بود
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59625 اصلا صحبت من راجع به سر و صدا نبود عزیزمتاپیکم راجع به نظافت مجدد راه پله ای بود که ما یکبار تمیز کر ... خب حق با شماست از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
اولیس_موفرفری عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 6760 شما رو نمیدونم ولی مثلا همسایه بالای ما دیشب ساعت ۱۲ با مته کار میکرد اگه سر ظهر و سر صبح و بعد ساعت ... مام همسایمون سر ظهر تا من چشام گرم خواب میشد دلرشو میزد 😑😑😑😑همسایه هایی ام که سگ دارنم رومخن دختری باموهای فرفری💜👩🏻🦱
rojhinn مدیر استارتر عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 7055 فحاشی چرا اخه۰😑چقدر دستمزد طراح شده؟برای دیواراها فقط... واقعا تعجب کردیم منو همسرماینقدر یه دختر بی ادب و نفهمدیوار و ترمووال با هم نزدیک ۶۰ تومن
اولیس_موفرفری عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 6760 واقعا تعجب کردیم منو همسرماینقدر یه دختر بی ادب و نفهمدیوار و ترمووال با هم نزدیک ۶۰ تومن طراحی و اجرا باهم انقدر شه درسته؟ دختری باموهای فرفری💜👩🏻🦱
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59625 مام همسایمون سر ظهر تا من چشام گرم خواب میشد دلرشو میزد 😑😑😑😑همسایه هایی ام که سگ دارنم رومخن وای خیلی بده هرچی تو این خونه بودم همسایه ها یا خونه میساختن یا بازسازی مخ برامنمونده یکیشون روز عید نوروز هم کار میکرد 😆😆 از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند