2777
2789

ما یه خونه خریدیم که من طراح آوردم برای دیزاین کابینت و دیوار ها...

طبعاً مقداری آشغال بنایی ام هم ریخت که کارگر گرفتم ۱۰ روز قبل تمام راه پله ها رو نظافت کردیم

و هنوزم اثاث کشی نکردیم

گفتم دوباره بعد اثاث کشیم که هفته ی آینده کارگر بیاریم

حالا دیشب دختر همسایه زنگ زده به شوهر من دعوا و فحاشی که باید برای امروز که اربعینه راه پله مجدد تمیز بشه چون ما مراسم داریم

در حالیکه راه پله اصلا دیگه کثیف نبود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما رو نمیدونم ولی مثلا همسایه بالای ما دیشب ساعت ۱۲ با مته کار میکرد اگه سر ظهر و سر صبح و بعد ساعت ...

اصلا صحبت من راجع به سر و صدا نبود عزیزم

تاپیکم راجع به نظافت مجدد راه پله ای بود که ما یکبار تمیز کرده بودیم و الان هیچ کثیفی ای نداشت

شما رو نمیدونم ولی مثلا همسایه بالای ما دیشب ساعت ۱۲ با مته کار میکرد اگه سر ظهر و سر صبح و بعد ساعت ...

مام همسایمون سر ظهر تا من چشام گرم خواب میشد دلرشو میزد 😑😑😑😑

همسایه هایی ام که سگ دارنم رومخن 

دختری باموهای فرفری💜👩🏻‍🦱 

مام همسایمون سر ظهر تا من چشام گرم خواب میشد دلرشو میزد 😑😑😑😑همسایه هایی ام که سگ دارنم رومخن

وای خیلی بده هرچی تو این خونه بودم همسایه ها یا خونه می‌ساختن یا بازسازی مخ برام‌نمونده یکیشون روز عید نوروز هم کار میکرد 😆😆