2777
2789
عنوان

جوش هورمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 28 پست
من راکوتان خوردم برگشتقرص هرمونیم دکتر بهم داد تا زمانی که مصرف کنی نمیتونی بچه‌دار بشی شوهرمم میگه ...

من از وقتی قرص هورمونی خوردم جوشام بیشتر شد و تا الان که ۳۶ سالمه دارم جوش میزنم میدونی بدنم رو وابسته کرد و هورمونی رو بیشتر بهم ریخت الان جوش هایی میزنم که تو نوجوونی نزده بود واقعا افتضاح کاش پام میشکست رو دکتر نمیرفتم 

مگه دارو مصرف نمیکنید؟؟روتین زندگی تون رو تغییر بدید

من پریود میشم به موقع آزمایش هرمونیم که دادم هیچ مشکلی نداشتم فقط تنبلی تخمدان توی سونو نشون داد 

دکتر بهم قرص ضدبارداری داد و یه قرص دیگه برای جوش هرمونی که اگه این قرصو بخوری و باردار بشی بچت ناقص میشه

شوهر منم کلیک کرده من بچه میخام دیگه داروهامو نخوردم

چربی و شیرینی کم کردم پیاده روی میکنم خیلی رعایت میکنم یه روتین پوستی ساده هم دارم که پوستم تحریک نشه ولی باز میزنه

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از وقتی قرص هورمونی خوردم جوشام بیشتر شد و تا الان که ۳۶ سالمه دارم جوش میزنم میدونی بدنم رو وابس ...

منم از همین میترسم میگم بدتر میشه با این قرصا تا اخر عمر باید بخورم

ده روز خوردم انداختم دور

نخوری بهتره

اره نمیخورم 

ولی خدا فقط معجزه کنه دیگه جوش نزنم 

من هیچوقت جوش نداشتم حتی بلوغ الان دوساله پدرم در اومده 

من پریود میشم به موقع آزمایش هرمونیم که دادم هیچ مشکلی نداشتم فقط تنبلی تخمدان توی سونو نشون داد دکت ...

استرس نداشته باش عزیزم

روحیه ت رو بساز

اگر مایلی در گروه لیاتیم فعالیت کنی 

روبیکا @trustisho پیام بده

فکرت رو درگیر خودت نمیکنی

پوست و مو شناخت پیدا میکنی

جلسات انگیزشی داریم 

وووو

بدون هیچ هزینه ای

اگر تمایل داشتی در خدمتیم.

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
استرس نداشته باش عزیزمروحیه ت رو بسازاگر مایلی در گروه لیاتیم فعالیت کنی روبیکا @trustisho پیام بدهف ...

باشه عزیزم مرسی

باشه عزیزم مرسی

بوس بهت گلم

خدا روزی رسان بی حساب است💘

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
استرس نداشته باش عزیزمروحیه ت رو بسازاگر مایلی در گروه لیاتیم فعالیت کنی روبیکا @trustisho پیام بدهف ...

پیام دادم گلم

سلام منم جوش میزنم روزانه ناشتا یه حبه سیر میخورم با شب قبل خواب کمتر شده سیر یک آنتی بیوتیک قویه

سلام عزیزم

دهنتون بوی بد نمیگیره؟