2777
2789
عنوان

دخترم داره می‌ره

864 بازدید | 34 پست

امسال میره شهرستان دختر کوچولوم

این چند وقت که رفتیم خرید براش همش ناراحت بودم

اولین بچه تک تنها می‌ره ❤️ 

از همون بچگیش مستقل بود

ولی دردم اینه که بچم زود بزرگ شد 

چشم به هم زدیم دیدم پشت کنکوره

امسالم که داره می‌ره

بچم تو‌داره

عجیب اینکه من دارم همش گریه میکنم که میرم 

شوهرمم میگه اصلا نمیتونه بمونه 

فلان...

18سال تحقیر کرد بچمو 

حالام که داره می‌ره ول نمیکنه

می‌دونم دخترم می‌تونه

می‌دونم شاید زود ناراحت بشه 

ولوس نیست 

هیچ وقت فکر نمی‌کردم دختر کوچولوم لنقده زود بزرگ شه

درست مادر واقعیش نیستم 

ولی با اون حس مادر بودنم تجربه کردم

از همون بچگیش با شعور بود

برعکس بابای بیشعورش

مهربون بود

از یک طرف خیلی خوش حالم که باباش بهش دیگه غر نمیزنه

ولی از یک طرفم دلم براش تنگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا میره

مهاجرت؟

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

بزار بره بابا 

خواهر من نمی تونست چایی بریزه برا خودش بخدا بلد نبود لباس زیراشو با دست بشوره الان ۸ساله تهرانه 

بره راه خودشوپیدا می‌کنه ما پدر مادرا بال بچه ها رو می بندیم

خدا رو شکر کنید 

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی