2777
2789

خواهر کوچیکم به شدت اذیت میکنه 

گوشیم ۲۴ ساعت دستشه 

همش یا اینستا یا یوتیوب 

من خودم اصلا وارد این شبکه ها نمیشم 

خیلی اذیت میکنه 

خونه  به هم میریزه تمام اسباب بازی هاش میاره وسط ولی اصلاااا بازی نمیکنه فقط زحمت جمع کردنش دست منو و مامانم 

گوشی خوووودم به خوووودم نمیده 

وقتی میگم اینترنتم تموم شد اصلا محل نمیذاره همش سرش تو گوشی منه 

یعنی به هیچ عنوان اختیار گوشیم ندارم 

همین الان با جنگ و دعوا گرفتمش 

بلافاصله تا صبح بیدار میشه هنوز چشماش باز نکرده میگه گوشیت بده 

خیلی هم زور زیاده 

منم عصبیم 

همیشه از دستش اعصابم بهم ریزه 

سرم درد میکنه 

هم دلم به حالش میسوزه میگم خب بچس 

هم واقعااااا دیگه نمیکشم 

اصلا یه پدیده عجیبیه 

چکار کنم ؟؟

چرا بچه های این دوره اینقدر اذیت می‌کنن؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتیاد ب گوشی پیدا کرده . مثل خیلی بچه های الان. اگر واقعا میخوای بهش کمک کنی ک بیش. از این ب سلول های مغزش آسیب نزنه .قبل از بیدار شدن گوشی رو قایم کن و سرگرمی های دیگه براش فراهم کنید.  کلاس ببرید . پارک ببرید .....

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

اگه واقعا خواهر بزرگه ای که گوشیتو نده تمام

خواهر اینقد ضعیف؟

رمزشو عوض کن

اگه نه نت نخر

اگه میخری بسته۲۰۰مگابایتی بخر برا چت و اینا یه مدت،بع. یوتوب و اینس تا و روبیکاتم پاک کن اگه بلدی قایم کن وگرنه پاک کن

وقتی اینا نباشن و بخواد دانلود کنه نتونه دیگه گوشیت ب دردش نمیخوره خلاص

بازار و مایکتم حدف کن

یه مدت بزار همه اینا از گوشیت پاک بشه

ازگوشیت زده میشه

ب شرطی ک نچسبه ب گوشی مامان و بابات برااونا م پاک کن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اخی عزیزممممم دلم ازاین بچهای شلوغ و شیطون خواست

خب این چیزارو باید مامانت مدیریت کنه ی تبلت بدون سیم کارت براش بخره و توجیحش کنه ک گوشی واسه ادم بزرگاس.ازالان میره اینیستاو یوتویوب دوروز دیگه نمیتونین جمش کنین واقعا سخت میشه هرچیزی ی سن و قانونی داره

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الهی عزیزم ذوق گوشی داره ک صبح بعد بیداری سریع دلش گوشی میخاد

منم بچگیام پلی استیشن داشتم صبح زود ساعت ۸ پامیشدم بدو بدو میرفتم سراغش بازی کنم

بچه ها همینن ذوق دارن

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

اول اینکه ب شدت مضرر گوشی برای بچها باید محکم جلوش وایسی گوشی ندی بهش حتی اگر با گریه و لجبازی مجبور کنه شمارو دوم اینکه وقتی اسباب بازی هاشو جمع نمیکنه با تشویق مجابش کنید حواسش رو با نقاشی کردن پرت کنین پارک ببرین این لجبازی و اثار مخرب روش میمونه اگر همینطور ادامه بدید