2777
2789
عنوان

قمارباز هست اطرافتون

338 بازدید | 15 پست

کسیومیشناسید که قمارباز بوده باشه و ترک کرده باشه؟ 

تازگیا فهمیدم متاسفانه شوهرم درگیرشه چندماه پیش فهمیدم 25 میلیون باخته بعدکلی دعوا وقهر یبار بهش فرصت دادم الان رفته 150 میلیون باخته اونم از پولی که قراربود خونه درست کنیم با یه بچه 4 ساله موندم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان یه هفته اس خونه مامانمم مهریه امو گذاشتم اجرا ماشینو توقیف کردم ولی فعلا خبرنداره چون ماشین دست خودمه تحویل ندادم به پارکینگ. اما ازروزی که اومدم سر کار هم نمیره یعنی پاشو از خونه نمیزاره بیرون فقط قرص خواب آورمیخوره و خودزنی می‌کنه میگه نیای خودمو میکشم واقعا هرچقدفکر میکنم راهی جز طلاق برام نمونده اما میگم یه درصد احتمال میدم شایدم درست شد. بنظرتون ترک میکنه؟ فکر نکنم 😔

نمیدونم خیلی سردرگمم نمیتونم تصمیم بگیرم

عزیزم اگ اینجوری پول ب باد میده فقط ب ی شرط برگرد هرچی دارع بزنه ب اسمت هرچی پولم داره برگردونه هرماه حقوقشو بده ب تو  و کلا محدودش کنی

خطشم عوض کنه

ماشین داری هرجا میره برو دنبالش

ماشین نده دستش

عزیزم اگ اینجوری پول ب باد میده فقط ب ی شرط برگرد هرچی دارع بزنه ب اسمت هرچی پولم داره برگردونه هرما ...

زمین خریدیم زده بنامم ماشینم میگه میزنم خودش میگه هرچی بگی قبول میکنم حتی حقوق هم همراه میدم بهت ولی می‌دونم سر حرفاش نمی‌مونه اونسری که رفتم خونه آشتی کردیم دوروز بعدش خودزنی کرد گفت اون حرفایی که بهم گفتیو نمیتونم تحمل کنم اینکه بهم اعتماد نداری فک میکنی دروغ میگم نمیتونم تحمل کنم می‌دونم اینکارارومیکنی که هربلایی سرم بیاره هیچی نگم میترسم بازم فیلمش باشه

عزیزم اگ اینجوری پول ب باد میده فقط ب ی شرط برگرد هرچی دارع بزنه ب اسمت هرچی پولم داره برگردونه هرما ...

از شکایت هم میترسم چون اونجور آدما خطرناکه منم دختربچه دارم میترسم آسیب برسونن 

زمین خریدیم زده بنامم ماشینم میگه میزنم خودش میگه هرچی بگی قبول میکنم حتی حقوق هم همراه میدم بهت ولی ...

عزیزم موضعتو حفظ کن تا بیشتر ب خودش بیاد

فعلا قهربمون تا با خانوادش ب التماس بیوفته

اگ میگه همرو میزنم ب اسمت حتما اینکارو بکن بعد برو خونه

کارتاشم بگیر

همرو ک انجام دادی اونموقع برو خونتون

بنظرم اگ اولشه میتونی از سرش بندازی بهترین موقع اولاشه

توکل ب خدا

چیزای گرون قیمتو از جلوش وردار مواظب باش ممکنه دستش عادت ب قمار کرده باشه

عزیزم موضعتو حفظ کن تا بیشتر ب خودش بیادفعلا قهربمون تا با خانوادش ب التماس بیوفتهاگ میگه همرو میزنم ...

قربونت برم مرسی از راهنماییت عزیزم اگه تونستی برام دعا کن برا درست شدن زندگیم دعا کن شاید خدا صدای تورو زودتر از من شنید❤️‍🩹😔

عزیزم نگران نباش خوب میشه الان چکار کردی آشتی کردی یک مورد اینجوری بود خدا کمکش کردبسپار بخدا

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
عزیزم نگران نباش خوب میشه الان چکار کردی آشتی کردی یک مورد اینجوری بود خدا کمکش کردبسپار بخدا

عزیزم مشکل من بدتر شد از بدخلقی هاش و رفتارهاش شک کردم بردمش ازمایش متاسفانه علاوه بر قمار مصرف کننده هم هست