2777
2789

خواهشا نگید سنتون کمه و فلان. منم نمیخواستم تو این سن درگیر دوستی و این داستانا بشم ولی شد. جفتمون بیست سالمونه. 

از اون بیست ساله های بچه سال و لوس نیستیم نه من نه اون ولی خب میدونم بازم سنمون کمه و قطعا بالغ یا کامل نیستیم. من دانشجو ام اونم فعلن خدمته یه چن ماه دیگه تموم میکنه و بعدش گفته میرم سرکار و میدونم میره. 

فعلا فقط دوستیم و قراره ک سع یا چهار سال دیگه جدیش کنیم. خونه ام نداریم ولی ب نظرم آدم کسیو ک دوس داره ب خاطر خونه و چن تا آجر رها نمیکنه! نمیدونم حس میکنم تو این دوره زمونه توقع چی باید داشته باشم از یه پسر بیست ساله؟ ب شدت بهم علاقه داره و مطمئنم ازش. ولی تهه دلم با خدم میگم نکنه مجبور شم تو جوونیم دست خالی بودن تحمل کنم... نکنه ک میتونستم با ی کیس بهتر باشم. نمیدونم.... نظرتون چیه؟ 

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون چندتا اجر ارامشو امنیتته.... اگر پدرش کمک میکنه خوبه وگرنه این زندگی سختی داره.اگر سنش بیشتر بود بالاخره یه سرمایه ای داشت یه کاری میکرد ولی هنوز خیلی خیلی اول راهه مگر خودتم بکوب کار کنی باهاش

پدرش میتونه کمکش کنه؟

دوتا زمین دارن و خودشم یه ماشین داره. شاید بتونه کمکش کنه بره سرکار ولی چیز دیگه نه

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊
همون‌ چندتا آجر که میگی همون امنیت زندگی آدمه

ینی رهاش کنم چون خونه نتونسته بسازه تو بیست سالگی؟ من خدم ی دختر بیست سالم اگ کسی ازم خونه بخاد میتونم بسازم براش؟ 

رها کن عزیزم رها کن

عزیزم ب این سادگی نیس من دوسش دارم

دوتا زمین دارن و خودشم یه ماشین داره. شاید بتونه کمکش کنه بره سرکار ولی چیز دیگه نه

اگ برای خونه هم کمکش کنه خوبه

ولی اسی ی چیزی بگم اگ موندی مسئولیت کارتو ب عهده بگیر

امکان داره نگیرتت یا خودت بهم برنی یا هرچییییی

چون دوستیه دیگ

من خودمم دوست بودم

تو اول به این فکر کن ۴ سال میتونی دوستی رو ادامه بدی ممکنه خیلی چیزا بهم بخوره

۱ سال و نیمه باهمیم 

ینی رهاش کنم چون خونه نتونسته بسازه تو بیست سالگی؟ من خدم ی دختر بیست سالم اگ کسی ازم خونه بخاد میتو ...

ببین در کل مرد وقتی جیبش پر نباشه توی رابطه رفتن یا ازدواج کردنش اشتباه محضه

من ۵ ۶ سال ازت بزرگترم این راهی رو که تو میری من تا تهش رفتم و آخرشم فقط دو سه سال از عمر و جوونیم تلف شده

اگ برای خونه هم کمکش کنه خوبهولی اسی ی چیزی بگم اگ موندی مسئولیت کارتو ب عهده بگیرامکان داره نگیرتت ...

اخه باباشم ی حقوق بگیره سادس نمیتونه خونه بسازه واسش. 

ن اون ک احتمال زیاد قصدش ازدواج هس و میمونه 

من مرددم