2777
2789
عنوان

لباس واسه مراسم ختم چی بخرم

769 بازدید | 21 پست

سلام من میخام یک دست لباس مشکی بخرم که اگر مراسم ختمی شرکت کردم چه نزدیکان چه دور بتونم داشته باشم به هرحال هر ادمی باید یک دست لباس مشکی مخصوص مراسمات داشته باشه خدا میدونه چی پیش میاد... بنظرتون چی بخرم بهتره   برای سن حدود 35 قد حدود 170 وزن 69 کدوم بهتره 

1- کت شلوار جذب با شلوار جذب مام یا راسته تنگ

2- کت شلوار ازاد با شلوار بگ 

3-مانتو بلند راسته چاک دار

4-مانتو بلند کیمونو 

5-مانتو شلوار اداری ساده تا زانو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینایی که میاین تو نی نی سایت و همش می نویسین دنبال طلاقن بنظرم خیلی بدبختید 🙄 خودتون مشکل دارید و نمی تونید زندگیتون جمع کنید  و یک گروهی هستید محدود که خودتون از خودتون پشتیبانی می کنید 😆😆 الکی بهانه می کنید خیانت شوهر در خالی که عیب ایراد از خودتونه  یک مشت فمنیست بدبخت ضد مرد هستید و واقعا بی ارزش هستید و بیچاره  و فحاش 

میخای تعلیق بشی چرا ب مردم و قوم های ایرانی فحش میدی...هرچی گفتی خودتی ...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
اینایی که میاین تو نی نی سایت و همش می نویسین دنبال طلاقن بنظرم خیلی بدبختید 🙄 خودتون مشکل دارید و ...

شما هم یکم رو خودت کار کن چقدر ادم سمی و منفی هستی. اومدی درمورد لباس مشکی بپرسی دیگه به طلاق و کرد و لر و غیره چیکار داری؟

@niniyar بیا اینو جمع کن تورو خدا

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
از ترک ها متنفرم 😑 از کردها متنفرم خیلی متعصبن 🥲

@niniyar  

درخواست تعلیق شدن داره

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

از ترک ها متنفرم 😑 از کردها متنفرم خیلی متعصبن 🥲

یکم آرومتر تنفر برای هر قلبی مضره 

و توهین نشانه شخصیت پایینه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم