خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چه ربطی به لیاقت داره عزیزم.والا بچه داری انقدر سخته گاهی واقعا آدم پشیمان میشه.من ۱۳ سال بچه دار نشدم به خدا که کل زندگیم آرامش بود.الان هر لحظه ام اضطرابه
و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
ب لیاقت نیس عزیزم من مادرانی رو دیدمک هیچ بویی از مادری نبردن . توی زات گربه و سگ حس مادرانگی رو دیدم توی اون ادما ن .. فقط بلد بودن بچه بسازن و دنیا بیارن ک یه عمر عذاب بکشن
خواهرم ازدواج کرد شوهرش پول دار ولی بد دل و شکاک کسی از زندگیش خبر نداشت دخترعموم گفت خدایه شوهرمثل شوهر تو بهم بده و خدا داد حالا چه زحری نیکشه خدا داند خواهرم داره تحمل میکنه ولی دختر عموم ن
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)