2777
2789
عنوان

باید برم دکتر؟

87 بازدید | 4 پست

سلام.6 روز پیش برا اولین بار برا بارداری اقدام کردیم.از دوروز بعدش مخصوصا روز سوم و چهارم زیر دلم مث حالت پری درد داره.امروز که انقد عمیق بود هرلحظه حس میکردم پری داره میاد.. تند تندم ضعف گشنگی دارم.به این زودی بارداری علایم نشون میده یا برم دکتر؟چون از ترس بارداری مسکنم نمیخورم.دوستان ممنون میشم راهنماییم کنین

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

به این زودی نشون نمیده عزیزم...کلاوقتی اقدام میکنی اولش بدن چون عادت نداره به هم میریزه...امااحتمال کیستم هست...اگه شدیده برودکتر....

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این زودی نشون نمیده عزیزم...کلاوقتی اقدام میکنی اولش بدن چون عادت نداره به هم میریزه...امااحتمال ...

قبل اقدام آزمایش و سونو دادم .کیست نداشتم.نمیدونم بعضیا میگن ممکنه از عفونت باشه.اگه اثر اولین اقدام باشه تا چندروز دل درد طبیعیه؟

با اینکه دفه اولمه ولی خیلی میترسم مشکلی داشته باشم.دوس ندارم دیر بشه.همین الانم 30 رو رد کردم😞

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
قبل اقدام آزمایش و سونو دادم .کیست نداشتم.نمیدونم بعضیا میگن ممکنه از عفونت باشه.اگه اثر اولین اقدام ...

عزیزم منم چکاپ شدم مشکلی نداشتم قبلش اماتواقدام درعرض سه ماه هم کیست گرفتم هم پریودیم ۲_۳هفته عقب میوفتاد رفتم دکتروسونو درمان بعدش باردارشدم....شمادکتروبرو....

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....