2777
2789
عنوان

مصاحبه کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 30 پست
حقوق و مزایاش چقدره

هنوز نپرسیدم چون قبلش خیلی شرکت رفتم فرم پر کردم اصلا یادم نیست کدوما هست😂😂

یکی از هم‌دانشگاهیام اونجا هست فردا میخوام زنگ بزنم بپرسم ازش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز نپرسیدم چون قبلش خیلی شرکت رفتم فرم پر کردم اصلا یادم نیست کدوما هست😂😂یکی از هم‌دانشگاهیام او ...

این شرکت بیشتر وزارت کار ه حقوقش 

من خودم با هشت ساعت کار ۱۳-۱۴ میگیرم با حالا مزایای دیگه 

ولی خب من یک سال و نیمه کار میکنم 

فقد سعی کن تا دو سال اول فقد جمع کنی حقوقتو خیلی تو جو ولخرجی قرار نگیری

نه عزیزم من دیپلم که گرفتم دیگه نخوندم بعد ب واسطه ی آشنایی وارد این شرکت شدم

آها 

به نظرتون این کار برای یه دانشجو مناسبه 

آخه میترسم نرسم به درسم و کلا تایمم بشه کار اگر قبول بشم

آها به نظرتون این کار برای یه دانشجو مناسبه آخه میترسم نرسم به درسم و کلا تایمم بشه کار اگر قبول بشم

بنظرم 

اگه دانشگاه آزاد می‌خونی که میتونی ولی اگه دولتی نه 

چون وارد کار که بشی ب این راحتیا بهت مرخصی نمیدن که بتونی کلاساتو بری 

و اینکه بستگی ب ساعت کاریش هم داری 

اطلاعی داری که ساعت کاریش چند تا چنده 

بنظرم اگه دانشگاه آزاد می‌خونی که میتونی ولی اگه دولتی نه چون وارد کار که بشی ب این راحتیا بهت مرخصی ...

از همین هم میترسم چون دولتی هستم

خیل متاسفانه کلا اطلاعات آنچنانی ندارم باید فردا بپرسم حتما و با اطلاعات کامل برم مصاحبه 

بعد کار دیگه روز تعطیل و غیر تعطیل حالیش نمیشه بخصوص شرکت های خودرو سازی که وابسته ب همن الان امروز ...

اها که اینطور 

شما دعا کنید قبول شم روزای جمعه هم میرم سرکار😂

از همین هم میترسم چون دولتی هستمخیل متاسفانه کلا اطلاعات آنچنانی ندارم باید فردا بپرسم حتما و با اطل ...

اره حتما بپرس 

ولی امکان داره بگی دانشجویی قبولت‌ نکن چون ب هر حال شرکت نیرویی میخواد که براش کار کنه کسی هم که دانشجوعه یکی و دو روز در هفته رو کلاس داره و خب اگه بخوای بری کلاس و مرخصی بگیری باید یکی باشه که اون تایم کارا رو انجام بده 

باز همه اینا رو بهشون بگو همین اول بگی بهتره 

اره حتما بپرس ولی امکان داره بگی دانشجویی قبولت‌ نکن چون ب هر حال شرکت نیرویی میخواد که براش کار کنه ...

چشم متشکرم از شما واقعا لطف بزرگی در حقم کردین🤍🌹