2777
2789

چرا همش حس بد بهم منتقل می کنیم؟ 

زندگی اینقدر دلیل برای شکرگزاری داره که دلیلی برای ناشکری نمی مونه....

خدا رو بابت دهه شصتی بودن شکر

خدا رو بابت همه ی داده ها و نداده هاش شکر

دهه شصتی ها خیلی هاشون متاهل و خوشبخت و موفقن

خیلی هاشون مجرد و شاد و موفقن

و بابت کودکی و تمام زیبایی هایی که تجربه کردیم و از عصر سادگی و سنتی به عصر مدرنیته و تکنولوژی رسیدیم خداروشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا رو هزار مرتبه شکر ❤

خیالت راحت ما همیشه شکرگزار بودیم و هستیم 

اصلا انگار صبر و استقامت تو وجودمون بوده👌 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
خدا رو هزار مرتبه شکر ❤خیالت راحت ما همیشه شکرگزار بودیم و هستیم اصلا انگار صبر و استقامت تو وجودمون ...

نی نی سایت جو بدی ایجاد شده که همه در حال شکوه و شکایت هستند متاسفانه بخصوص دهه شصتی ها

معجزه شکرگزاری حال دل رو خوب می کنه

نی نی سایت جو بدی ایجاد شده که همه در حال شکوه و شکایت هستند متاسفانه بخصوص دهه شصتی هامعجزه شکرگزار ...

اره ولی بعضی ها میان درد ودل من حق میدم 

خب حرف هامون و اینجا نگیم پس به کی بگیم؟

بعضی حرف هارو نمیشه به خانواده و همسر و دوست زد ....دردسر میشه یا بعدا میشه سرکوفت...

ولی اینجا راحت بدون قضاوت و حسادت حرف هات و گوش میدن خودت هم حس سبکی داری 

من که به شخصه عاشق نی نی سایتی ها هستم ❤😘  

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
اره ولی بعضی ها میان درد ودل من حق میدم خب حرف هامون و اینجا نگیم پس به کی بگیم؟بعضی حرف هارو نمیشه ...

دوست من تا حالا هیچکس با درد و دل آروم نشده مطمئن باشین مرور کردن مشکلات فقط به مشکلات بال و پر میده و باعث میشه انرژی منفی بیشتر بشه...

به نظرم راهنمایی و مشورت گرفتن از دیگران خوبه ولی ای کاش یه کم انرژی مثبت بدیم تا ببینیم چقدر مسیر زندگیمون عوض میشه.