2777
2789

خستمون کردن نه ساعت بیداری حالیشونه نه خواب تا دوشب کوبیدن و دویدن و کشیدن دارن

ظهرا هم ساعت استراحت برنامه شونه 

خیلی هم نفهم و بد دهن هستن که ذکر هیچ احد الناسی تو گوششون نمیره . متاسفانه صاحبخونه هم هستن

خدا به حق امام حسین(ع) ازشون نگذره ما که نمیگذریم خیلی اذیتمون میکنن

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 

اگه امکانشو دارید جابجا شید ☹️خدا نصیب نکنه واقعا

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم چی میگی منم ۴ سال یه همچین وضعی داشتم همه کاراشون ب کنار از پنجره و بالکن آب دهن و خلط میریختن پایین چند بار پنجرمون باز بود ریخت تو خونه و فرش زن بیشعورم یه بی حیایی بود بهش چیزی میگفتی آدمو جر میداد

از خونه مامانم الان اومدم مجتمع بودن باورت میشه طبقه پایینی انقد صدا داد فک کردم زلزله اومده ی دختر ...

بالایی ما دوقلو داشت ۱۵ سالشون بود وحشی به تمام معنا بودن هیکلی و درشتم بودن ساعت ۳ شب تازه بدو بدو میکردن  ب مادرشون میگفتی میگفت بچه ان دیگه خودت نداری نمیفهمی یعنی چی

خیلی بده واقعا

از بد هم بدتره . گیر ی آدم های نفهم و بد دهن و تازه به دوران رسیده و نادون بیفتی که هیچ مدلی آدم نشن و تذکر حالیشون نباشه خیلی اذیتمون میکنن

اگه امکانشو دارید جابجا شید ☹️خدا نصیب نکنه واقعا

متاسفانه عزیزم چند ساله با قسط و وام تونستیم بخریم که ای کاش نمیخریدیم واقعا گیر قوم الظالمین افتادیم 

متاسفانه عزیزم چند ساله با قسط و وام تونستیم بخریم که ای کاش نمیخریدیم واقعا گیر قوم الظالمین افتادی ...

ایشالا اونا برن پس😑

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

از خونه مامانم الان اومدم مجتمع بودن باورت میشه طبقه پایینی انقد صدا داد فک کردم زلزله اومده ی دختر ...

ما متاسفانه طبقه بالامون هستم و همه ی سرو صداهاشون تو خونمونه .خودشون پرجمعیت نوه ی سه چهارسالشو هم نگهداری میکنه با دوچرخه رو سقف خونه میره در این حد . خدا لعنتشون کنه بچشون واسه خودشون عزیزه دلیل نمیشه مردم اذیتاشونو تحمل کنه بقیه چه گناهی کردن .حق الناس داره بخدا . خدا ببینه اذیتشون کنه ایشالله

حق داری عزیزم ولی متاسفانه همیشه ظالم سالمه تنها راهتون اینه که اگه میتونید خونه تونو عوض کنید چون ف ...

کاملا باهاتون موافقم گلم گاهی تعجب میکنم خدا این همه اذیت آزار کردناشونو می بینه جواب نمیده . متاسفانه هنوزم زیر بدهی خرید خونه هستیم چند ساله عذاب می کشیم تحملشون میکنیم خدا ازشون نگذره