2777
2789

چرا تاپیک های خاله زنکی و مسخره انقد پربازدید میشه؟ هروقتم میام سایت همونه و موضوع عوض نشده 

تا حالا ندیدم یه تاپیک به دردبخور پربازدید شه جالب تر از همه اونجاس که روز بعد ادامه همون داستان دوباره میاد رو صفحه سایت ول کنید دیگه به ما چه آخه کی کیو زده کی به کی فحش داده.......... 🥴🥴🥴🥴🥴

دقیقا مثلا من همونم ک شوهرش کشته بودتش حالا از ظهر زنده شدم بیایید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقده ی توجه و کامنت دارن

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
وای دقیقا حق مینوازی

آخه خیلی تاپیک پر محتواییه ادامش هم دوباره میان میزنن پربازدید میکنن

با این تیتر: من همونیم که شوهرم زد تو سرم ،من همونیم که مادر شوهرم ر ید به سرم ....😂ول کن دیگه زززززن

تاپیکای پربازدید کامنت زیاد دارن

و هر کدوم این کامنتا هم میتونه روی استارتر و رفتاراش تاثیر بذاره و باعث بشه یه رفتار یا واکنش جدید نشون بده

اینطوری میشه که میاد دوباره تاپیک میزنه تا تبعات تاثیری که گرفته رو نشون بده و دوباره با همون آدمایی که کامنت گذاشتن ارتباط بگیره

سلام عزیزم

من پست شمارو تو یه تاپیک دیگه دیدم بابت تزریق فیلر 

من هیپ دیپم خوبه ولی قصد دارم یه هوا قوصش بیشتر بشه 

اما خیلی خوندم که عوارض داره فیلر باذی و عفونت میکنه 

میشه بپرسم شما به کدوم قسمت تزریق کردی؟ الان بعد گذشت زمان گلوله گلوله نشده؟ وقتی دست میزنی متوجه میشی که زیرش ژله؟ 

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️