2777
2789
عنوان

نابود ترین سوتی که دادین چی بوده😂

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 47 پست

اونقدر نابود نیست ولی خیلی خجالت کشیدم

یکی از اقوام دورو بعد از مدت‌ها توی یک مهمونی دیدم، خیلی تغییر کرده بود و با یکی دیگه اشتباهش گرفتم، موقع صحبت هم چندبار با اسم اون یکی صداش کردم

موندم چطور خودش به روم نیاورد که من فلانی نیستم 😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سانسوری بگو😂💔

اونو ولش کن بدون سانسور خنده دار نیست😵‍💫

من همونیم که ازش می‌ترسیدم🩸!من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🗡!من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم !من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه:اوه لعنتی باز بیدار شد !من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت🩸!من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم🪦!من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانوهاشون راه برن🪓🩸!من همونیم که رنجیدم ولی تهش خیلی شیک خندیدم😏!من همونیم که هنوز میگم: یادم نمیره هیچوقت قهقهه هاتون کاری کنم برسه روز مرگ خنده هاتون  .آهااااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏💙.من همونیم که اگه یه رقیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی واااای به روزی که بهم خیانت کنه 🪓🩸.من همونیم که هنوزم میگم:از خودم خیلیییی خوشم میاد چون خیلیا دوست دارن سر به تنم نباشه🤪🔪 . من همونیم که هنوزم میگم:هرچی از من فهمیدی دروغه🥺من بدتر از این حرفام  .   15 سال و نیمَمِهههههه🧨                            ♠️ HTX♠️            
اتفاقا همین الان توی یه گروه سوتی دادم ولم کن به روم نیار😂😂🤦🏻‍♀️

منم توی گپ اومدم بنویسم من موندم به جای موندم یه چیز دیگه نوشتم رفیقام هی مسخرم میکردن😭😂

یا با یه پسره اشنا شده بودم تازه اومدم بنویسم جند سالته نوشتم چند سان.نه اون بیشعورم برگشت گفت اونقدری هست که راضیت کنه خلاصه که سریع بلاکش کردمو دیلیت اکانت زدم:/😐😂💔

دیگه حتی اون روی سلیطمم بی حوصلس

اصلا مهم نیس بگو

این الان سیمکارت دوممه ۲ روزپیش تعلیق بودم  

من همونیم که ازش می‌ترسیدم🩸!من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🗡!من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم !من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه:اوه لعنتی باز بیدار شد !من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت🩸!من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم🪦!من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانوهاشون راه برن🪓🩸!من همونیم که رنجیدم ولی تهش خیلی شیک خندیدم😏!من همونیم که هنوز میگم: یادم نمیره هیچوقت قهقهه هاتون کاری کنم برسه روز مرگ خنده هاتون  .آهااااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏💙.من همونیم که اگه یه رقیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی واااای به روزی که بهم خیانت کنه 🪓🩸.من همونیم که هنوزم میگم:از خودم خیلیییی خوشم میاد چون خیلیا دوست دارن سر به تنم نباشه🤪🔪 . من همونیم که هنوزم میگم:هرچی از من فهمیدی دروغه🥺من بدتر از این حرفام  .   15 سال و نیمَمِهههههه🧨                            ♠️ HTX♠️            

با دوستم داشتیم از جلوی خونه همسایه مون که شوهرش فوت شده بود رَد میشدیم بعد یکی اقوامشون اومد بیرون ماهم گفتیم باید تسلیت بگیم من میخواستم بگم غم آخرتون باشه گفتم قر آخرتون باشه😬🥲

یک جور تلخ آرومم...                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2219401 

من که کلا بین سوتی هام هرازگاهی زندگی عادی دارم

ولی سوتی بگم از دوربریام

یه بنده خدا که خبلی مبادی آداب و خوش صحبته، برنامه ریزی میکرد چطور جا بندازن بخوابن یهو گفت مامانم که رو درخت میخوابه🤣😂 (درخت:تخت)

چندروز بعدش هم تو مراسم ختم گفت در ماشینم درازه(دراز:باز)

کلا چون اصلا سوتی نمیده و حواس جمعه این دوتا سوتیش تو فامیل معروفه😊

من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی
تو دعوا اومدم خیلی گنگ باشم گفتم عنت تو دهنم🤦‍♀️😂طرف زد زیر خنده خودمم پاره شدم😂😂

جرر😂

من یکی بهم گفت جون بخورمت گفتم گ.وه نخور ری.دم به خودم😐😂

دیگه حتی اون روی سلیطمم بی حوصلس

منم توی گپ اومدم بنویسم من موندم به جای موندم یه چیز دیگه نوشتم رفیقام هی مسخرم میکردن😭😂یا با یه پ ...

جرررررررر 😂😂😂فهمیدم بجای موندم چی نوشتی جر خوردمممم😂