2777
2789

سلام

میشه لطفا راهنمایی کنید 

حسابداری میخواستم بخاطر بازار کار خوب ولی گفتن محاسبات و ریاضی داره منصرف شدم چون میدونم اگه اینجوری باشه خیلی سختی میکشم

شما چه رشته دیگه ای جز حقوق و روانشناسی پیشنهاد میدین ؟؟ بازار کار خوب و آینده دار بودنش برام خیلی مهمه !!

خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم...🌱

میخواستم حقوق و روانشناسی و حسابداری بگم ک خودت گفتی نه😅 

مخصوصا ک حقوق ک دانشگاه واقعا مهمه.. من رشتم انسانی بود رفتم اقتصاد که منم اذیت شدم واقعا تمامش یا ریاضی یا تحلیل ریاضی برعکس ذهن و روحیات من که تو فاز زبان و موسیقی و نقاشی و و و ... کلا اشتباه رفتم 

خوبه ک از الان متوجه شدی و تصمیم گرفتی 

البته برای اقتصاد میدونستم ک باید محاسباتت قوی باشه اما برای حسابداری معمولا میگن نه اونقدم سخت و پیچیده نیست 

منم فقط اصول حسابداری خوندم که واقعا خیلی مبتدی و اوکی بود 

نمیدونم، شاید بتونی از پسش بربیای حالا باز ببین ...

میخواستم حقوق و روانشناسی و حسابداری بگم ک خودت گفتی نه😅 مخصوصا ک حقوق ک دانشگاه واقعا مهمه.. من رش ...

وای 😅🤭😂

آخه میدونی من آدم خجالتی و منزوی هستم از یه طرفی هم هزینه زیاد نمیتونم بکنم برا یسری رشته ها ...

مثلا حقوق و روانشناسی به دردم نمیخوره و الکی وقتم تلف شده این وسط

میخواستم ببینم رشته دیگه ای نیس واقعا سردرگمم آیندم خیلی برام مهمه 🖤🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواستم حقوق و روانشناسی و حسابداری بگم ک خودت گفتی نه😅 مخصوصا ک حقوق ک دانشگاه واقعا مهمه.. من رش ...

بنظرم بهتره همون حسابداری رو انتخاب کنم حالا اگه ریاضیات و اینام داشت سعی میکنم بیشتر تمرین تکرار کنم ...

مرسی از راهنماییت خانوم گل ❤️😍

وای 😅🤭😂آخه میدونی من آدم خجالتی و منزوی هستم از یه طرفی هم هزینه زیاد نمیتونم بکنم برا یسری رشته ...

رشته ک رشتهای زیادی هست کاش بنظرم با مشاور صحبت کنی که آگاهن و درست راهنمایی میکنن با توجه به علاقت پتانسیلت و ... 

بنظرم بهتره همون حسابداری رو انتخاب کنم حالا اگه ریاضیات و اینام داشت سعی میکنم بیشتر تمرین تکرار کن ...

بنظرم چارت درسی حسابداری رو سرچ کن 

خودت ببین چه واحدایی داره ... 

خواهش میکنم🥰امیدوارم موفق باشی:)

رشته ک رشتهای زیادی هست کاش بنظرم با مشاور صحبت کنی که آگاهن و درست راهنمایی میکنن با توجه به علاقت ...

اره خودمم به این نتیجه رسیدم باید مشاور بگیرم

بازم ممنون ازت ، امیدوارم توهم تو زندگی عاقبت بخیر شی❤️