یازده ساله گواهینامه دارم اما میترسم ،از اون طرف شده برام یه حسرت بزرگ،و دوست دارم خودم رانندگی کنم،چکار کنم،فردا دارم میرم آموزش خصوصی،نمیدونم چند جلسه برم،همش فکر میکنم اگر ماشین از خودم بود آنقدر ترس نداشتم🥺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره بعد 12 جلسه با مربی اوایل با بابام مینشستم بعد دیدم اونم استرس میده بهم یواش یواش تنها نشستم ولی چند بار مامانم کنارم بود ولی نظر نمیداد چون بلد نبود استرس نمیداد بهم الانم خیلی حرفه ای شدم
منم دقیقا مثل شما بودم یعنی هر جا میخاستم برم اولش یه دستشویی میرفتم اینقدررررر ک استرسم میگرفت بعد زنگ میزدم دوستام ک پایه بودن بریم تا میوه فروشی یا دور کوتاه داخل شهر یعنی تا میرفتم و میومدم دستام یخ زده بود میگفتن سکته نکنی اینقدر ک استرس داشتم ولی الان خداروشکر ترسم ریخته و برمیدارم همیشه از جای پارک کردن می ترسیدم ک نتونم الان تونستم ک تونستم نتونستم میرم یکم جلوتر پارک میکنم یا حتی یه کوچه جلوتر مگه چی میشه ولی بر دار حتما بردار خیلیییی خوبه منم مثل شما میخاستم مربی خصوصی بگیرم ولی چند شب رفتم بیردن تا اینکه ترسم ریخت الان میگم خوب بود پول ندادم ...یه چیزی فقط و فقط با کسانی اول بشین ک بهت روحیه بدن من فقط با دوستام میشستم ن حتی با مامانم ن با شوهرم چون میدونستم اینا ته دلمو خالی میکنند ببهشید طولانی شد چون برا خودمم این سوال ها و کارها پیش اومده موفق باشید