2777
2789

وای بچها دوستم یه حرکتی زد دلم ریخت🥲🥲🥲🥲💔

و با پیامش مطمئن شدم

قبلاً کلی تاپیک زدم یه دوستی دارم که توی همه چیز حسادت می‌کنه 

از درس خوندن گرفته تا استایل و همههههههههههه چی

و بشدت تقلید می‌کنه مثلا سرکلاسا من یه کلمه فعالیت کنم سعی می‌کنه ده برابر بیشتر تو چشم بیاد

حتی مدل صحبت و بیانمو تقلید می‌کنه.

و همش پیگیر اینه بفهمه چه کارایی میکنم ، ریز یه ریز انجام میده که جلو بزنه🥲

خودشم کاراشو به من نمیگه😑

حالا اینا به کنار

کراشم همکلاسیمه خیلییی آقاست و محترم ، اهل شعر و درس و... کلا همزاد روحیمه.

اونم خیلی نسبت به من محترمانه برخورد می‌کنه.(از نظرش منم دختر خوب و باشخصیتی ام)

مثلا همیشه جلوم بلند میشه و مودبانه سلام می‌کنه یا از دخترا فقط شماره منو سیو داره...

امروز رفته بودیم امتحان پایان ترم تابستون بدیم

فکر نمی‌کردم کراشمو ببینم ولی خیلی اتفاقی اونجا بود و من طبق معمول با این دوستم بودم

پایین مینویسم بقیشو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم تا قبل از امروز هیچ حسی نسبت به این بشر نداشت

بعد امروز کراشم منو دید ، طبق معمول بلند شد سلام و احوالپرسی کرد منم محترمانه جواب دادم.

داشتم میرفتم که گفت خانم فلانی جزوه ای که براتون فرستادم برای آزمون بعدی یه ایراد داره که اصلاح میکنم مجدد خدمتتون ارسال میکنم

منم تشکر کردم رفتیم

بعد دوستم گیر داد مگه این شماره تورو سیو داره

مگه تو سیوش داری

بهت حسی داره؟ بهش حسی داری؟

بیاین تاپیکم

چرا تاپیک قاپون می‌کنی ؟!داریم می‌خونیم اینجا رو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

زود باش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بعد منم اینو می شناختم حسوده انکار کردم که نه فقط برای اد شدن تو گروه سیوش کردم

ولی هول شدم فک کنم فهمید🥲

بعد همیشه که منو دوستم باهم بودیم ، کراشم فقط به من سلام میداد و دوستم تو دنیای خودش بود. خدافظی هم همینطور

بعد برگشتنی کراشمو با دید ، گفت چند دقیقه وایسا من برمیگردم 

رفت از کراشم خدافظی کردددد و گفت میتونم شمارتون رو داشته باشم برای جزوه و اینجور چیزا اگه لازم شد😫😫اونم با یه لبخند کثیف اصلا دلم ریخت

حالا این هیچوقت با اون حرف نمیزد