2777
2789
عنوان

خیلی فکرم مشغول شده

132 بازدید | 4 پست

امروزهمکلاسی مو بعد پونزده سال دیدم خیلی تغییرکرده بود صورتش پرشده بوداصلا رو اومده بود کلی خوشگل کرده بود البته همون وقتام بیخیال و خوش بود اکثرا وقتی دوستان قدیمی مو میبینم این حس میادسراغم خودمو نگاه میکنم این اواخر خیلی خسته ام همش درگیربودم موهام کلی سفیدشده پوستم هرچی میرسم نرمال نمیشه لاغرترشدم بخودمم نمیدونم چطوری برسم اهل کارای زیبایی هم نیستم اصلا انگارمیخوام افسرده بشم نمیدونم از کجاشروع کنم

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درگیری ذهنیه

اشکالی نداره عزیزم

وقت واسه خودت خالی کن مثلا یک ساعت ملزم بدون راجب خودت در روز فکر کنی و وقت بذاری

و بدون که تو چون شرایطت با بقیه فرق میکنه قابل مقایسه نیستی

و بهترین عملکرد زندگیتو داری قطعا چون توی جایگاه خودت با مشکلات خاص خودت داری میجنگی