2777
2789

من تازه آز دادم و فهمیدم باردارم

همه بهم میگن خیلی رعایت کن

چیزسنگین بلند نکن و.... همش هم تهوع دارم، امشب قرار فامیلاش بیان خونمون، مامانم عصری اومد پیشم شروع کرد به جاروبرقی کشیدن خودش رفت میوه خرید وقتی برگشت دید مامانم داره جارومیکنه کلییی غر زد و جارو رو از مامانم گرفت جمع کرد گذاشت کنار میگه مامان جارو نزنه و خودت بزن...به مامانم میگه شما کاراش رو انجام نده عادت میکنه و از فردا غذا هم نمیپزه....

اخلاقاش عجیب غریبه

گاهی اینقدرخوبه که نظیر نداره و گاهی هم اینجوری گند دماغ میشه

الان از حاملگیم پشیمونم خیلی دلم میخواست بچه بیارم ولی کاش این اشتباه رو نمیکردم

موندم بعدا که بچه ام بیاد و کلی اتفاقای غیرمنتظره پیش میاد چجوری باهاش کنار بیام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو جای کمک کردن حتی نمیذاری دیگرانم کمکم کنن،بگو جای اینکه شرمنده شی جارو رو از مامانم بگیری میذاریش کنار میگی خودت جارو کن؟

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

راس میگه مگه مامانت کلفت خونه شوهرته نزار بیاد کمک کنه 

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است
هر چه توان انسان کمتر باشد ادعایش بیشتر است
هر چه توان انسان بیشتر شود ادعایش کمتر میگردد

عزيزم به نظرم كار شوهرت خيلي خوب نبود از طرفيم بهش حق ميدم

چون حتما اطرافش ديده يا شنيده كه زنا تو بارداري كاري نميكنن و لوس ميكنن و غذا تعطيل و زندگي تعطيل ميشه 

خب راستش ما زنا بايد قبول كنيم بعضيامون اينجوري هستيم از زير كار در ميريم به بهتنه بارداري 

مردا دوست ندارن اين شرايطو كه همش يكي كمك باشه 

درستم هست 

الان خودت يه گوشه كارو بگير و بزار بقيه كارارو كمك كنن تا ايشالله وزن بالا بره خودش متوجه ميشه 

خدايا آن ده ,كه آن به

بعدشم مگه فامیلای خودش نیستن چرا مامانت باید بره میوه بخره خودش بره

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است
هر چه توان انسان کمتر باشد ادعایش بیشتر است
هر چه توان انسان بیشتر شود ادعایش کمتر میگردد