2777
2789
عنوان

آخه چرا من تو شیردهی لاغر شدم ...😦😟

4981 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من دخترم 18 ماهه است ولی از موقعی که زایمان کردم رفته رفته لاغر شدم هرکی هم میبینه میگه چقدر لاغر شدی دیگه خسته شدم خودمم تا این حد لاغری رو دوست ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا تاثیر داره؟ 

اره عزیزم خیلیا تو موقع شیردهی که باید لیدی میل بخورن ..نمیخورن که چاق نشن چون چاق میکنه

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

خب یکسال و شیش ماه شیر دادی نی نی رو بسه دیگه تا بگیریش از شیر یه ماه طول میکشه میشه یکسال و هفت ماه کافیه دیگه اون قدیما بود تا دو سال و نیم به بچه شیر میدادن رس بدنت کشیده میشه بابامن که تصمیم گرفتم بیشتر از یک سال و نیم به بچم شیر ندم 

همسر مهربونم و‌ دختر نازم خداروشکر برای داشتنتون💗
سبوس گندم هم بگیر یا آسیاب شده یا خودت آسیاب کن تو ماست هر روز یه قاشق بریز بخور سبوس گندم چاق کنن ...

مرسی عزیزم حالا همه اینارو امتحان کنم یهو اضافه وزن بگیرم چی 😂😂😂

خب یکسال و شیش ماه شیر دادی نی نی رو بسه دیگه تا بگیریش از شیر یه ماه طول میکشه میشه یکسال و هفت ماه ...

اخه خیلی بهم وابستس دلم نمیاد تا دو سالگی بگیرمش