2777
2789
ریدن ؛ خوش رفتار هم که ریده تر.

پس کی بنظرت 

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارشون واقعا دیگ پسندم نیس مخصوصا خوش رفتار

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

چرا نمیای شیراز عمل کنی؟ نزدیک هم هست دکترای خوبی داره

دکتر خوب شیراز معرفی میکنید لطفا؟ 

بقیه دکترا که عمل میکنن همه بیمارا صورت هاشون کبود میشه کلی چیز میزارن تو بینی شون اذیت میشن

ولی بیمارا خوش رفتار هیچکدوم اینطوری نیست نه کبود میشن صورت هاشون فقط اتل میزاره براش 

بقیه دکترا که عمل کردن مثلا جای بخیه مونده ولی این دکتر اصلا جای بخیه نمیمونه

اگه این چیزارو در نظر بگیری دکتر خوش رفتار خیلی کارش عالیه