2777
2789

به اسم کاربریم دعا کن لطفاً پسرم خالش خوب و خوبتر بشه منم بتونم برم دانشگاه و فرهنگیان قبول بشم 

کار همسرمم اوکی بشه چند وقته بیکاره ...

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا برای شفای مادرم رقیه 

شفای داداشم بهنام 

مشکلات مالی خواهرم سولماز 

خوشبختی داداشم بهروز 

شفای خواهرم سمیه 

ارامش خانوادم 

خودمم هیچی نمیخوام گلم 

ازت بی نهایت ممنونم دست وپاتو میبوسم ان شالله حاجت روابشی گام

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

برا زینب دعا کن 

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

لطفاواسه من م دعامیکنی!! دعامیکنی خونه دارشیم ب صورت معجزه وارتاقبل ازبرج8امسالی!! این که خداهمیشه حافظ ونگه دار ابرو م باشه!! و اون قولی بین من وخداست روخدازودتر عملی ش کنه!! 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........

حاجت روا بشی اسی الهی آرزوهات با مشیت الهی یکی باشه  بحق  امام حسین ان شاءالله 

برای موفقیت شکوه و عاقبت بخیر شدنش 

برای عاقبت بخیر شدن محمدرضا لطفا دعا کن

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

واست صلوات فرستادم التماس دعا...پریا

خدایا شکرت زیااااااد....😍🥺 اگه دوس داشتی یه صلوات واسه حاجتم بفرس جای دوری نمیره مهربون💕🦋 یا جبار ، یا اعظیم ، یا رحیم ، یا رحمان ،یارزاق 🦋💕