2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست زود تند سریع بیاید

192 بازدید | 19 پست

آقا من و یکی عادت داریم هرجا میریم بهم خبر میدیم قبلش کلا خیلی باهم صمیمی ایم

بعد دو سریه اون میره و میاد بعد میگه که بیرون بوده 

من چیکار کنم هم دعوام نشه باهاش هم اعتراض کنم؟

دفعه اول هیچی نگفتم دیگه داره میشه عادت واسش

الان تو جواب پیامش چی بدم که گفت بیرون بودم اومدم خونه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مطمئنی که جای دیگه ای بوده که به تو نگفته؟

اره دیگه بهم پیام داد گفت من با فلانی بیرون بودیم الان اومدیم خونه

در صورتی که همیشه قبل بیرون رفتن بهم میگه

فعلنم تو شرایطیم که هرچی بهش گیر میدم انگار دورتر میشه ازم نمیخوام دعوا راه بندازم وگرنه میتونستم قهر کنم دیگه قبلش بگه

مگه چیکارته که اینقدر وابسته ایانسان بعضی وقتا دوشت داره تنها باشهیا حتی دایره اطرافیانشو گسترش بده

رفیقمه 

بحث وابستگی نیست خب چند ساله اینجوریم تنها بودنشم اشکالی نداره خبر نمیده بهم که داره میره بیرون 

وقتی من میگم و قرار چند ساله اس نباید یهو بیاد بهمش بزنه که

اره دیگه بهم پیام داد گفت من با فلانی بیرون بودیم الان اومدیم خونهدر صورتی که همیشه قبل بیرون رفتن ب ...

به نظر من بهترین کار رک و با آرامش صحبت کردنه.

بهش بگو ایشالله که خوش گذشته ولی همیشه قبل رفتن به منم خبر میدادی چیزی شده که نگفتی

به نظر من بهترین کار رک و با آرامش صحبت کردنه.بهش بگو ایشالله که خوش گذشته ولی همیشه قبل رفتن به منم ...

میگه نرسیدم بگم و ببخشید

دیروزم همین کارو کرد ولی به روش نیاوردم

رفیقمه بحث وابستگی نیست خب چند ساله اینجوریم تنها بودنشم اشکالی نداره خبر نمیده بهم که داره میره بیر ...

عزیزم مگه میشه تا آخر عمر روی این قرار وایستاد

به نظر من وابسته گی شما بیشتر هستش

و شما از نادیده گرفتنون میترسید

عزیزم مگه میشه تا آخر عمر روی این قرار وایستادبه نظر من وابسته گی شما بیشتر هستشو شما از نادیده گرفت ...

آخه اصلا موضوع حیاتی نیست که واینسه رو این موضوع

دقیقا چون نادیده ام میگیره ناراحتم وگرنه بیرون رفتنش و گفتنش به من اهمیتی نداره حالا دوساعت دیرتر بگه چیز مهمی نمیشه ولی داره منو نادیده میگیره و این منو اذیت میکنه