2777
2789

همه رو نه

عشق و علاقه کم نمیشه شکلش تغییر میکنه مثلا از لاو ترکوندن و عاشقتم دوست دارم ب تهیه ماشین و خونه و حمایت های عاطفی ب شکل دیگه تغییر شکل میده

نه اگه طرفت رو درست انتخاب کنی سخت نیست فقط خانوادش خاله زنک نباشن ی عمر راحتی

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج خیلی سخته،خانوادم مخالف بودن.هیچ ادمی کامل نیست.همه ملاک هارو نداشت و نداره ولی دوسش دارم ۵ سال عاشقش بودم ۲ ساله ازدواج کردیم.شکر با همه دعواهایی ک میکنیم بالا پایینا ولی دوسش دارم و همین کنارش نگهم داشته.

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

ملاک های منو داشت ملاک های خانواده رو همه نه،مهم نبود برام،علاقمون بیشتر هم شده،ازدواج درست با آدم د ...

بعد ازدواج ملاک هایی ک خانوادت به خاطرش مخالف بودن اهمیتی داشت؟

اره همه رو داشت 

ن اصلا بیشترم شده 

ن سخت نیست

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

ازدواج خیلی سخته،خانوادم مخالف بودن.هیچ ادمی کامل نیست.همه ملاک هارو نداشت و نداره ولی دوسش دارم ۵ س ...

ملاک هایی ک خانوادتون به خاطرش مخالف بودن بعد از ازدواج دیدید اهمیتی داره؟

همه رو نهعشق و علاقه کم نمیشه شکلش تغییر میکنه مثلا از لاو ترکوندن و عاشقتم دوست دارم ب تهیه ماشین و ...

عه شمایین😃😃خیلی وقت بود ندیده بودمتون 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

ملاک هایی ک خانوادتون به خاطرش مخالف بودن بعد از ازدواج دیدید اهمیتی داره؟

اره گاهی میگم کاش ازدواج نمیکردم اکه برمیگشتم ب عقب ازدواج نمیکردم.کاش ب خانوادم گوش میدادم.ولی از نظر علاقه اصلا کم نشده زیاد ترم شده.شاید گاهی دل سرد شم یا ناراحت شم ازش ولی احساسه سر جاشه

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

قرار نبود طبق ملاکهای خانواده باشه انتخابم

و نبود

بله خداروشکر خوشبختمو علاقم عمیق شده

زندگی شیرینه ولی گاهی چالش داره

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲