2777
2789
عنوان

میخوام خودمو بکشم

395 بازدید | 37 پست

دیگه بریدم،هرچی تو زندگی تلاش میکنم نتیجه نمیگیرم

نه دانشگاه نه کار نه کسی رو دارم که دلم بهش خوش باشه

فقط شدم تو سری خور بقیع 

کل امیدم به خداست ولی اون منو دوست نداره

چکار کنم دلم برای مامانم نسوزه و به این زندگی پایان بدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال همه چی شو و ادامه بده یه جوری ک انگار هیچی نیست همه چی رو ب ع.نت بگیر

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

کاش هرسال سر یه تاریخ مشخص یه قطار بیاد بگه کیا میخوان مقصد رو تموم کن سوار بشن بریم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

عزیزدلم آروم باش یه‌لحظه. دور از جونت

چرا فکر میکنی خدا دوستت نداره؟ خدا خالق توئه ، زندگی تو دست خداست ، مگه میشه دوستت نداشته باشه؟ خیلیم دوستت داره فقط کافیه باهاش صمیمی بشی و حسش کنی

اگه دوست داری با من حرف بزن شاید بتونم کمکت کنم حس بهتری داشته باشی. 

Tatality For Ever 💎🦋🌈از نقطه‌ای درون قلب پروردگار بگذار نور در قلب انسان‌ها طلوع‌ کند 💛☀️ بگذار عشق بورزیم و عشق بورزیم و عشق بورزیم تا جهان جاری شود 🌏🔃💞✨
یک یاعلی بگو وپاشوبه خدا اعتقاد نداری وگرنه ازش ناامیدنمیشدی

اعتقاد ندارم؟!

کلی التماسش کردم. قرآن خوندم و نمازم قضا نمیشه....

ولی نمیخواد منو هرروز به مشکلاتم اضافه میشه کم نمیشه

فقط آرش یه دلخوشی میخوام فقط یا دونه

اعتقاد ندارم؟!کلی التماسش کردم. قرآن خوندم و نمازم قضا نمیشه....ولی نمیخواد منو هرروز به مشکلاتم اضا ...

دلخوشی نداری؟

اینو ازمن بپرس که مادرم فوت شده دلخوشیت همون مادرته

دلخوشیت سلامتیته 

دلخوشیت همون نمازهرروزته که خیلی ها ازش محرومن 

.......

توکلت به خدا چون خوبی میخواد بیشتر وسختتر امتحانت کنه انشاءالله ازش سربلند بیای بیرون 

اما برای رسیدن به هدفهات تلاش تلاش تلاش 

بشین این یکسال را شبانه روز درستو بخون اگر دانشگاه قبول نشدی من خودم درسهامتوسط بود اما متوجه شدم هروقت ناامید نشو و تلاش مضاعف کنم موفق میشم  

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

دلخوشی نداری؟اینو ازمن بپرس که مادرم فوت شده دلخوشیت همون مادرتهدلخوشیت سلامتیته دلخوشیت همون نمازهر ...

خدا رحمتشون کنه 

امسال خیلی خوندم. منتظر جواب کنکورم ولی چشمم آب نمیخوره قبول بشم 

من روان شناسم یکروز که ازسختی های کار ومحیط کار می نالیدم یکی از استادهامون بهم گفت توبه خداتوکل نداری 

گفتم اه من حجاب دارم خداراقبول دارو روزه میگیرم و....

اما تهش بعد دوسه روز فهمیدم که توکل واقعی یعنی اینکه حتی توسختی ها یادت نره خدا هست وهیچوقت ناامید نشی 

ازاون روز به بعد تحمل سختی های کار برام راحت ترشد 

رفته رفته اعتماد به نفسم رفت بالا و الان از هیچی تومحیط کار اشفته نمیشم چون میدونم میگذره ومیرهذو اونقدر اهمیت نداره خودمو به هم بریزم 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶