2777
2789

من بدنم خوبه فقط شکم و پهلوم بزرگه میخوام اب کنم و چربی سوزی کنم بنظرتون کدوم یکی ازین ورزشارو برم خوبه؟ شما تجربه ای داشتین خودتون؟              

سی ایکس
تی ار ایکس
فانکشنال  
زومبا ایروبیک  
زومبا
بانجی فیتنس
بدنسازی  
فیتنس بدنسازی
چربیسوزی
آمادگی جسمانی
یوگا 

honey🍯

هروقت گفتن منو لایک کن دمت گرم 

دلم میخواد یه زندگی قشنگ داشته باشم..                    صورتمو خوجل کنم ( اما خب روتین پوستیا هم گرونه).  برم مدرسه تدریس بنمایم..من عاشق بچه های تپل و جیگیلیم...                                                               شوهر خوب گیرم بیاد ...پسر خوبم که نیست انصافا از این لحاظ ناامیدم ( الان میگید سنت کمه برو کوه برو تفریح)...خب بماند...خیلی خجالتی و صاف و سادم بدم میاد !! خب چیکار کنم درست بشو نیستم به مامانم رفتم ...خلاصه دعا کنیدمماخمو عمل کنم مدرک کامپیترمو بگیرم شوهرکنم معلم خوبی باشم...                                گچنگم مرسی که تا اینجا خوندی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان