2777
2789
عنوان

فوق تخصص مغزو اعصاب کودکان در تهران هر کی میتونه کمک کنه خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 28 پست

یه دکتر معرفی کردن بهم به اسم دکتر محولاتی من خوزستانم و اصلا شناختی رو دکترای اونجا ندارم.چیزی ازش میدونین

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
دکتر امیرسالاری بیمارستان بقیه الله. مطبش نمیدونم کجاست دکتر اشرفی و غفرانی هم که جزو معروفترین دکت ...

عزیز از نوبت دهیشون اطلاع نداری؟

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطور نمیشه،،کاملا خوب میشه ولی با تأخیر،،که وقتی به چهار سالگی برسن این تأخیر اصلا مشخص نیست

وای دقیقا این حرفو کاردرمانش بهم گفته.انشالله همینجور میشه که شما میگین

نه متاسفانه. اما از شهرستان زیاد مراجعه دارن. شماره شون رو بگیر و زنگ بزن.

باشه عزیزم ممنونم

دکتر محمودضا اشرفی فوق تخصص مغزو اعصاب اطفال پسرمن 14 ساله تحت نظرشه راضیم جزو تیم مغزو اعصاب مرکز طبی اطفاله مطلشم پشت مرکز طبیه خیابون کشاورز

عاشق همسرم و مادر سه فرشته زمینی حسین 👦👦آمیتیس👧👧آریسا👩👩
جدی میگین؟وای خدایا یعنی میشه😣

دکتر مهران اقا محمد پور تو همین سایتم هستش عضو کلینک سایتم هس بهش بگو بعد بهت ادرس و ایناهم میده تو پیجشم ادرسش هست مراجعه کنی

دخته جنوبوم 😆😄
دکتر محمودضا اشرفی فوق تخصص مغزو اعصاب اطفال پسرمن 14 ساله تحت نظرشه راضیم جزو تیم مغزو اعصاب مرکز ط ...

ویانا جان

نوبت دهیش چطوره؟

زود نوبت میده

چون من نمیتونم زیاد اونجا بمونم.بعد دوقلو هم که هستن خودم اذیت میشم

دکتر مهران اقا محمد پور تو همین سایتم هستش عضو کلینک سایتم هس بهش بگو بعد بهت ادرس و ایناهم میده تو ...

ممنون دوست گلم

ویانا جان نوبت دهیش چطوره؟ زود نوبت میده چون من نمیتونم زیاد اونجا بمونم.بعد دوقلو هم که هستن خود ...

نه عزیزم بین مریض وقت میده خیلی منتطر میشی اگر بخوای سر وقت بری الان برا سه ماهه دیگه وقت میده

عاشق همسرم و مادر سه فرشته زمینی حسین 👦👦آمیتیس👧👧آریسا👩👩