2777
2789

برای دوازدهم تجربی 

زیست خیلی سبز 

ریاضی مهرو ماه 

فیزیک میکرو 

شیمی مبتکران 

سطحم متوسط 

غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد خودت درگیر منبع نکن

شیمی مبتکران خیلی حجمش زیاده اگر ادمی هستی که اگر تست زیاد باشه استرس میگیری خیلی سبز بگیر

ریاضی هم خیلی سبز خوبه مهر و ماه هم خوبه

من فیزیک‌هم میکرو داشتم هم خیلی سبز دوتاش خوبن

زیست خیلی سبز سطح پایینه

آخه میگن روی خیلی سبز مسلط شین بعد آی کیو خوبه نمیدونم واقعا برای درصد خوب کنکور یعنی جواب نمیده؟ 

بچه ها میشه یه کتاب برای نمونه سوالات فیزیک به من معرفی کنید

که تماما نمونه سوالات نهایی سالهای قبل رو طبقه بندی شده داشته باشه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
زیاد خودت درگیر منبع نکنشیمی مبتکران خیلی حجمش زیاده اگر ادمی هستی که اگر تست زیاد باشه استرس میگیری ...

حجمشو نمیدونستم زیاده چند نفر گفتن ما مبتکران داشتیم درسنامشم اوکی بوده و اینا گفتم شاید خوب باشه 

ممنون گل

آره راستی منظورم کتاب تست بود ❤️😂

برای زیست 

اول فرهمندنیا 

دوم کتاب درسی

سوم کتاب آیکیو 

چهارم سوالات زیست موسسه های مختلف من خودم گزینه دو با زیستاز معمولا حل می کردم

همه ی اینا باهم منو از درصد 25 رسوند به 60 کنکور

حجمشو نمیدونستم زیاده چند نفر گفتن ما مبتکران داشتیم درسنامشم اوکی بوده و اینا گفتم شاید خوب باشه مم ...

اشکال نداره برای دوران جمع بندی تست زیاد خوبه

اره مبتکران درسنامش خوبه 

قربونت موفق باشی

اتفاقا من خیلی سبز داشتم فقط پایه یازدهمو خوندم کنکور شرکت کردم ۳۰ درصد زدم حتی دوره هم نکرده بودم کتابه خوبیه

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

فرمول ۲۰ فکر کنم هست

خیلی ممنونم🌷

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃