سلام دوستان لطفا جواب بدین من خیلی میترسم مامانمو از دست بدم میترسم سکته کنه ۳۷سالشه همش به خودم میگمه جوونه از این فکرا نکن ولی نمیشه الان چند روز شده خیلی میترسم اصلا نمیدونم باید چیکار کنم همش گریه میکنم میگم اگه مامانم خدایی نکرده بمیره چی چیکار کنم بعد دیروزم عصبانی شدش یک ساعت بعد گفت احساس خفگی دارم بعد چند ساعت بعد پرسیدم خوبی گفت اره خوبم بعد منم دیگه خیلی ترسیدم لطفا راه چاره بدید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اوکی پس حق داری نگرانش باشی ولی برو ریشه ترست رو پیدا کن ببین از چی نشات میگیره که خودشو به این شکل ...
ریشه ترسم اینه که چون چند نفر اطرافمون سکته کردن و فوت شدن میترسم یوقت که سر ما نیاد چون مامانم تمام وجودمه زندگیه جونمم واسش میدم ولی امیدوار هیچ وقت سرمون نیا خدایاا
ریشه ترسم اینه که چون چند نفر اطرافمون سکته کردن و فوت شدن میترسم یوقت که سر ما نیاد چون مامانم تمام ...
روزی هزاران نفر تو جاده ها تصادف میکنن هزاران نفر تو بیمارستانها یا رو تخت خونشون میمیرن قرار نیست حتما برای ماهماون اتفاقا بیفته هرکس سرنوشتی داره قرار نیست همه نشکلات تو دنیا برای ما باشه زندگیتو بکن راه درست رو برو به همه عشق بده از جمله مادرت دنیا هماتفاقای قشنگ برات رقممیزنه اگه نیخوای اتفاقای هوب برات بیفته ادم خوبی باش