2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رودسرم خوبه ساحل رودسر از همه جاااااااا تمیز ترم هست و خوشگل عالی هستش

ممنون عزیزم،با همسرم دوتایی میخوایم بریم رودسر غیر از ساحل کجا رو داره هتل خوب اونجا سراغ داری

ممنون عزیزم،با همسرم دوتایی میخوایم بریم رودسر غیر از ساحل کجا رو داره هتل خوب اونجا سراغ داری

هتل نه والله ما خودمون هم تازه دفته بودیم یه ۲ ماه پیش با الجی هام خونه کرایه کردبم روستا های خوبی هم داره اها بذار یه جارو بهت بگم دامادمون برد مارو 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هلو دشت هست میری انگار دنیا زیر پاته من مامانمم و همین دامادمونم اهل رودسر هستش ولی خب بابام ترکه و ما ساکن اردبیلیم ولی ایتجایی که رفتیم عالی بود ما رفایم اونجا مجوز یاخت نمیدن ولی نمیدونم کی اونجا یه عمارت زده ما از همون پهلو رفتیم بالا و یکم رفتیم بالا تر انگار رودسر زیر پاهاته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی میتونی پهلوی اون عمارت واینستی و بری بالا البته یکم سربالایی هستش و بسختی شاید از اونجا بشه بالاتر رفت اصلا خیلی عالی هست حتما برو لوکیشن بزنین برین فکر کنم بعد اون روستا باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم مرسی 😍حتما میرم

سفید ابم هست یه اسم دیگرم داشت یادم رفت رحیم اباد اینا شنیدم میگن خوشگله با یکی روستای جواهر دشت خوبه اوتجا هم برین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40