mi_uoiiir مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 273 عنوان کتابی که از صفر تا صد زبان و اموزش بده میشه معرفی کنین 51 بازدید | 5 پست ممنون میشن 1403/06/03 | 15:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
123_elysian عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6075 توی یوتیوب ویدیو معرفی کتاب برای زبان خود اموز از dr ahmadian رو ببین زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
mi_uoiiir مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 273 توی یوتیوب ویدیو معرفی کتاب برای زبان خود اموز از dr ahmadian رو ببین یوتویوبم بالا نمیاد؛)))))
123_elysian عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6075 یوتویوبم بالا نمیاد؛))))) خود اموز میخوای بخونی؟هدفت چیه؟اگر سطح ات متوسطه و یه چیزایی بلدی برای لغت oxford word skills و برای گرامر essential grammar in use زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
mi_uoiiir مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 273 خود اموز میخوای بخونی؟هدفت چیه؟اگر سطح ات متوسطه و یه چیزایی بلدی برای لغت oxford word skills و برای ... اره میخولم مسلط کنم خودم روبرای گرامر اینی که شما گفتی خوبه یا beasic grammar in use کدومو بخرم؟
123_elysian عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6075 اره میخولم مسلط کنم خودم روبرای گرامر اینی که شما گفتی خوبه یا beasic grammar in use کدومو بخرم؟ جفتش از یه انتشارات هست ولی essential خیلی ابتدایی تره و همه چی رو از اول گفتهپی دی افا شون رو از توی نت ببین کدومو مناسب تره زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱