2777
2789
عنوان

اي وي اف

320 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من امروز روز دوازدهم انتقال جنينم است دوسه شبه كه شبا تب ميكنم نگرانم ميخاستم اگر كسي تجربه اي داره راهنماييم كنه ايا اين تب بعد انتقال جنين طبيعيه وخطري ندارد

تعداد رای : 1
نظرسنجی
الزامي
0
0%
الزامي
0
0%
اختياري
1
100%
اختياري
0
0%

طبیعی که نیست ولی خطری نداره

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم امید واهی بهت ندم اما خیلیا به محض بارداری بدنشون  ضعیف میشه و مریض میشن.از جمله خودم احتمالن بارداری

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
شبا اصلا خابم نميبره به نظرتون اثر امپول پروژسترون نيس

تمام خوده استرس ای وی اف و بارداری پر خطر و زایمان یه طرف درد امپول پروژسترون یه طرف

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

تب نیست دمای بدنت میره بالا احتمالا حالت گر گرفتگی داری احتمالا بارداری و پروژسترون هم میزنی اینطوری شده هورمونهات زده بالا

انشاالله که مامان شدی عزیزم

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود
فقط شبا تب ميكنم همراه با درد زير دلم به نظرتون چيكار كنم تبم بياد پايين

منم همين طور درد داشتم و دكترا بعد از اي وي اف قرار بود عملم كنن كه گفتن اين درد كه شديده دليلش اينه كه بچه ات خارج از رحمه!!! بعد در اخرين سونو قبل از عمل متوجه شدن بچه داخل رحمه و مشكلي نيست!! 😡😡😡شما فكر كن ديگه من چه حالي داشتم ، تازه بعد از ٢ هفته كه هر شب درد داشتم سر يه ساعت خاصي، فهميدن به خاطر امپولاي پروژسترون حالت نفخ ميگرفتم 🤗 بعدشم با يه قرص هيوسين خوب شدم و درد به كل از بين رفت 🙈🙈🙈

تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز

سلام دوستان ميخواستم تجربه خودمو بهتون بگم 

من براي بچه اولم خيلي دلم ميخواست به جنسيت دلخواهم برسم  كلي هم تو اينترنت رژيم جمع كردم و استفاده كردم اما موفق نشدم بعد خواستم از روش هااي وي اف  براي انتخاب جنسيت استفاده كنم كه پزشك زنان من بهم گفت كه اون روش ها شديدا عوارض داره و سرطان سينه ميده تا اينكه خواهرم دكتر طاهره مختاريان رو بهم معرفي كرد و نهايتا تونستم  به حنسيت دلخواهم برسم البته من بندر عباس بودم و شوهرم هم اصلا موافق نبود اما من تونستم از طريق تلگ رام باهاش ارتباط برقرار كنم و اصلا باورم نميشد كه بشه از راه دور اين همه راهنمايي بگيرم الان هم خدارو شكر ميكنم كه موفق شدم خدا اين راه رو جلوي پام گذاشت تا به آرزوي خودم برسم منم آدرس و تلفن دكتر مختاريان رو در اختيار شما قرار ميدم كه از خدا تشكر كرده باشم  

تهران سيد خندان ابتداي سهروردي شمالي خ قرقاول پلاك ٩ واحد4

تلفن ٨٨٧٤٦١٥٢-٠٢١