2777
2789
عنوان

زبان برنامه نویسی پایتون

823 بازدید | 17 پست

خانوما کسی زبان پایتون بلده ؟ 

سوال داشتم اگر کسی این دوره رو بلد باشه یعنی سطحش این مقدار باشه میتونه با پایتون کار کنه ؟

در حد پروژه ؟

تو چه حیطه ای میخواین کار کنید،پایتون خالی برای برنامه نویسی کافی نیست باید کنارش چند مهارت دیگه مثل کار با کتاب خانه ها و فریم ورک ها رو داشته باشید،بیشتر پایتون تو بازی سازی و هوش مصنوعی کار میشه اگه به این حوضه ها علاقه دارید واردش بشین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چه حیطه ای میخواین کار کنید،پایتون خالی برای برنامه نویسی کافی نیست باید کنارش چند مهارت دیگه مثل ...

عزیزم من کلا یه برنامه نویسی علاقه دارم و رشتمم نرم افزار بوده 

توی فرادرس دوره ی برنامه نویسی مبتدی و یه دوره هم پیشرفته داره 

میخواستم اونارو اول یاد بگیرم بعدش وارد بازی سازی بشم و اپلیکیشن که نمی دونم با پایتون میشه یا نه 

عزیزم من کلا یه برنامه نویسی علاقه دارم و رشتمم نرم افزار بوده توی فرادرس دوره ی برنامه نویسی مبتدی ...

بازی سازی نمیدونم تو ایران چطوره،اگه اپلیکیشن اندروید میخواید بسازید باید زبان کاتلین یا جاوا یاد بگیرید و تو اندروید استدیو استفاده کنید،البته پاتیون تو اپلیکیشن هم استفاده میشه مثل اینستاگرام ولی اگه میخواید یک اپلیکیشن رو کلا بیارید بالا کاتلین یاد بگیرید با مهارت های مربوطش،خودم کاتلین کار میکنم.من رشتم مرتبط با نرم افزار نبوده تا همین حد اطلاعات دارم

تو چه حیطه ای میخواین کار کنید،پایتون خالی برای برنامه نویسی کافی نیست باید کنارش چند مهارت دیگه مثل ...

میتونین لطف کنید دوره ی برنامه نویسی پیشرفته پایتون توی فرادرس فهرست مطالبشون ببینین ببین به درد میخوره یا نه؟ 

بازی سازی نمیدونم تو ایران چطوره،اگه اپلیکیشن اندروید میخواید بسازید باید زبان کاتلین یا جاوا یاد بگ ...

کاتلین به طور بومی برای اندرویده،اگه ios کار کنید فکر کنم زبان سوییفت باید یاد بگیرین

بازی سازی نمیدونم تو ایران چطوره،اگه اپلیکیشن اندروید میخواید بسازید باید زبان کاتلین یا جاوا یاد بگ ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردین در مورد کاتلینم سرچ میکنم 

چون بیشتر همون اپلیکیشن اندروید تو ذهنمه

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردین در مورد کاتلینم سرچ میکنم چون بیشتر همون اپلیکیشن اندروید تو ذهنمه

خواهش میکنم دقیقا اگه اندروید میخواید و بازار کار خوب مد نظرتونه  کاتلین یاد بگیرید گوگل هم به طور رسمی به عنوان زبان اول برنامه نویسی اندروید معرفیش کرده

به نظرتون بهتره سوییفت یاد بگیرم یا پایتون ؟

از سویفت اطلاع ندارم تو ایران چطور باشه چون اپلیکیشن اندروید واسه مردم کارایی بیشتر داره،درباره فلاتر هم تحقیق کنید باهش میشه برای تمام سیستم عامل ها برنامه ساخت ولی اپلیکیشن فلاتری بهینه بودن صد درصد واسه اندروید یا ios رو نداره واسه همین کاتلین یا سویفت یاد میگیرن

میتونین لطف کنید دوره ی برنامه نویسی پیشرفته پایتون توی فرادرس فهرست مطالبشون ببینین ببین به درد میخ ...

نمیتونم مقایسشون کنم چون اولین زبانی که یاد دارم میگیرم کاتلین بوده و از پایتون اطلاع ندارم ولی اگه به نظرتون مطلب رو میرسونه و متوجه میشید باید خوب باشه،دوره رایگان پایتون تو سبزلرن رو هم یه قسمت ببینید تا بتونید مقایسه کنید

شما الان از کاتلین درامد دارین ؟

نه هنوز وسطاشم☹️ولی از انتخابم راضیم هنوز وارد محیط اندروید استدیو هم نشدم،ولی به نظرم اپلیکیشن های اندروید آینده خوبی دارن،طراحی سایت که دیگه اشباع شده چون همه همین سمت میرن ولی اندروید نه