2777
2789
عنوان

شوهرم سه ماه بود بیکار بود

510 بازدید | 31 پست

بعد سه ماه ی کار پیدا کرد ک فقط هفته ای یبار میاد خونه هنوزم هیچ پولی نگرفته برنج و گوشت همه چیز تموم کردیم حالا بعد ی هفته امشب میخاد بیاد مامانم از دیروز اومده خونه میبینه هیچی هم نداریم .از طرفی شوهرمم میاد میخاد خونه راحت باشه.قرار بود امروز بره خونشون میگه نه باشه فردا میرم شوهرمم فردا عصر باز. برمیگرده سرکارش😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رک به مادرت بگو امروز برو خونتون یه روز شوهرم میاد میخوایم بریم بیرون شما برو بعدن بیا آدم که با ماد ...

اخه مادر من از اون مادرا نیست که

بعد ب همه عالم میگه دخترم منو بیرون کرد

اخه مادر من از اون مادرا نیست کهبعد ب همه عالم میگه دخترم منو بیرون کرد

بره بگه مادری که درک و ببخشید شعور نداره که دامادش بعد یه هفته آمده خونه زن و شوهر میخوان با هم خلوت کنن مزاحمشون نشم بعد تو ناراحتی که به بقیه چی میگه هر چی میخواد بره بگه مهم زندگیته

بره بگه مادری که درک و ببخشید شعور نداره که دامادش بعد یه هفته آمده خونه زن و شوهر میخوان با هم خلوت ...

از دیروز خودمو ناراحت گرفتم گفتم بهش بر میخوره می‌ره اولش زنگ زد بابام بیاد دنبالش بعد گفتم فردا اینجا حلیم دارن زنگ زد بابام گفت نیا دنبالم حالا هر هفته هم دارن حلیم میخورن

بره بگه مادری که درک و ببخشید شعور نداره که دامادش بعد یه هفته آمده خونه زن و شوهر میخوان با هم خلوت ...

ب ابجیم زنگ زدم گفتم اون حتما درک می‌کنه باهاش صحبت میکنه دیدم اونم میگه حالا ک اومده بزار بمونه 

اونوقت هرررجا بشینه میگه منو از خودش بیرون کرد اصلا براش مهم نیس ک بچشم

بگه مهم نی

بگو میخوایم رابطه داشته باشیم تو مزاحمی

وقتی خودش متوجه نیست مستقیم بگو

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲