زوزنی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 264 عنوان کنکوری های سال پیش رو(خانم ها) 70 بازدید | 6 پست کنکور ۱۴۰۴ سلام روبیکا دارین؟میاین روبیکا گروه بزنیم و با هم درباره وضعیت و مقدار درس خوندنمون و درصدای کانون صحبت کنیم و به مشاوره بدیم؟(فقط خانم ها) دعا کنید شهید شم:)..... البته اولش آدم شم:( اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️🩹 فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️🩹 1403/06/03 | 12:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوربا_نارنجی عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 215 من میام یه روز تو کُره از یه گربه میپرسن «اسمت چیه؟!» میگه :میونگ هستم ؛ فرمانده کوچه پس کوچه های گوگوریو
زوزنی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 264 من میام باشه اگه دوستاتون هم میخوان میتونن بیان دعا کنید شهید شم:)..... البته اولش آدم شم:( اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️🩹 فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️🩹
زوزنی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 264 من میام درخواست بدین آیدیمو واستون بفرستم دعا کنید شهید شم:)..... البته اولش آدم شم:( اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️🩹 فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️🩹
گوربا_نارنجی عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 215 باشه اگه دوستاتون هم میخوان میتونن بیان پسرن یه روز تو کُره از یه گربه میپرسن «اسمت چیه؟!» میگه :میونگ هستم ؛ فرمانده کوچه پس کوچه های گوگوریو
زوزنی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 264 پسرن پس نه دعا کنید شهید شم:)..... البته اولش آدم شم:( اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️🩹 فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️🩹
گوربا_نارنجی عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 215 درخواست بدین آیدیمو واستون بفرستم باشه گلم یه روز تو کُره از یه گربه میپرسن «اسمت چیه؟!» میگه :میونگ هستم ؛ فرمانده کوچه پس کوچه های گوگوریو