2777
2789
عنوان

امروز چیکارا کردین روزتون چطوره 😁

111 بازدید | 15 پست

من خودم دیشب خونه تمیز کردم 

صبح با خیال راحت پاشدم چایی دم کردم واسه خودم ورزش کردم یه ساعت کتاب خوندم  یکمم اشپزی  

شما چیکارا کردین امروز 

وزن اول 96.800  وزن فعلی 93.890  وزن دلخواه 65 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح زود پاشدم

درسامو دارم میخونم فشرده

که بعد از ظهر بریم کافه و پاساژ 

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

خونه مرتب کردم،لباسارو تا زدم،خیر سرم اومدم برای پدرشوهرم کوکو بذارم الان دیدم تخم مرغش پایینه سبزی‌ بالا. انگار دورنگ شده

بنده خدا میخواست بره جایی گفت تخم مرغ میخورم گفتم نه کوکو میارم🤕

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

برقا رفته گرمم بود رفتم دوش آب سرد گرفتم 

دیدم بازم گرممه لباسمو خیس کردم پوشیدم همون جوری نشستم

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

صبحانه خوردم ظرفارو گذاشتم سینک دوباره افتادم رو تخت تو نی نی سایت الاناست که پسرم ناهار بخواد و من چیزی درست نکردم 😀

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
اول صبح دوش گرفتمبعدش کارای خونه انجام دادم غذا درست کردم بینش هم تو نی نی سایت چرخیدم‌حالا منتظرم ش ...

وای اسم درس میاد تنم میلرزه 

یه ماه دیگه مدرسه ها شروع میشن 

وزن اول 96.800  وزن فعلی 93.890  وزن دلخواه 65 
وای اسم درس میاد تنم میلرزه یه ماه دیگه مدرسه ها شروع میشن

🥲😂😂اخی 

من مدرسه ندارم خداروشکر

۱۹ سالمه و پشت کنکوری ۲ ساله ازدواج کردم 

فکر میکنم امسال اگر نخونم دیگه نمیشه 

ممکنه بچه دار بشم و کلا شرایط تغییر کنه 

می‌خوام امسال همه تلاشمو کنم