2777
2789

من میگرن دارم ولی این درد با درد میگرنم فرق میکنه.اول استخون صورتم درد میکرد صبح ی مسکن خوردم اصلا اثری نکرد.بعد زد پشت گردنم و الان هم پشت چشم ها استخون گونه و بینیم خیلی درد دارم هم درد گردنم پشت شونه هام پخش شده و سرم احساس سبکی دارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو امتحان کن‌واسه سردرد

یه ظرف  آب نسبتا داغ بردار پاهاتو بذار توش،به خاطر گرما گردش خون توی رگ پاهات بیشتر میشه و فشار از روی رگ های سرت برداشته میشه و آروم میشی

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
منم میگرن هرروزه دارم روزی ۲۰تامسکن باید بخورم حالا آخرماه برم دکتر وقت دارم همه کارم کردم ام آی آر ...

اینکاری که گفتم انجام بده شاید بهتر بشی

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
منم میگرن هرروزه دارم روزی ۲۰تامسکن باید بخورم حالا آخرماه برم دکتر وقت دارم همه کارم کردم ام آی آر ...

کدوم قسمت سرت درد میکنه . برا من معمولا عود کنه سمت راس سرمه . سابقه نداش اینجوری کلا صورتم درد کنه

کدوم قسمت سرت درد میکنه . برا من معمولا عود کنه سمت راس سرمه . سابقه نداش اینجوری کلا صورتم درد کنه

بیشترپیشونی بعد میزنه به مغزسرم تاپشت گردنم یعنی روانی شدم دارو اول دپاکین داد بهم نساخت الان امی تریپتلین میخورم ولی درد دارم همیشه