2777
2789

تازه عروس نیستم  ولی نمیدونم نرخ چقدره

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرخی نداره به جیب طرف بستگی داره. خیلی از اطرافیانم 14 تا مهر کردن اما یکیم 300 تا مهرکرد

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

الان حق و حقوق عرفه حق طلاق، حق تنصيف اموال، حق خروج از كشور حق كار و تحصيل همه رو هم دفترخونه ثبت ك ...

آره، ولی ی جوری  تو فامیل و جلو بقیه، خیلی کم باشه، ممکنه حرف دربیارن یا میگن کم ارزش دادن و... 

نرخی نداره به جیب طرف بستگی داره. خیلی از اطرافیانم 14 تا مهر کردن اما یکیم 300 تا مهرکرد

من ندیدم تو اطرافیان کسی مهریه ش و بگیره راستش... 

ولی خب الان خصوصا مذهبیا خیلی تاکید میکنن در حد توان باشه ولی خب بعید م میدونم همون م بدن به خانم حتما... . 

من 114 تا عندالمطالبه. یه اتفاقی هم افتاد که بخاطرش رفتم حق طلاقم هم گرفتم ازش

بنظرم 114 تا الان منطقی و خوبه نه کمه نه زیاد، مناسبه 

ولی الان پسرا خصوصا مذهبیا همه دنبال مهریه کم ن و من بدم میاد واقعا از این رفتار، انقد م بهت ارزش نده که اونقدی که دوس داری که البته منطقی م باشه، مهر ت باشه 

آره، ولی ی جوری تو فامیل و جلو بقیه، خیلی کم باشه، ممکنه حرف دربیارن یا میگن کم ارزش دادن و...

اتفاقا خيلي بايد زرنگ باشي كه حق و حقوق بگيري مردا مگه زير بار ميرن؟! 

تازه خواهر شوهر من عقد كرد حق طلاق و كار و گرفت همراه ٧٥ سكه طلا 

همه دهنشون باز موند كه چطور دوماد راضي شده ، 

الان مردم اگاهن ، حق و حقوق زن خيلي با ارزشه 

حالا كنارش سكه هم باشه بهتر 

مثلا حق طلاق كنار سكه خيلي خوبه ، ديگه لازم نيست مهريه رو در عوض طلاق ببخشي.

مثلا ١٠٠ سكه با حق طلاق خيلي خيلي عاليه ، از نظر من كلا حق طلاق حتي با ١٤ تا سكه هم عاليه .

شما تونستي حق تنصيف اموال و حق طلاق و حضانت فرزند و حق خروج از كشور و حق كار و مطرح كن ، هر چي بيشتر بگيري بهتر 

من خودم مهريم ١١٤ تا سكه با حق تحصيل و حق كار است ، ده بار به شوهرم گفتم كه ١١٤ تا رو ميبخشم بريم محضر حق و حقوق رو بهم بده قبول نكرد (همسرم خوبه سو برداشت نشه)

ادم واسه سكه زندگي نميكنه خداي نكرده مشكلي پيش بياد غير از حق و حقوق چيزي بدردت نميخوره، البته انشالله كه همه زوجين هميشه خوشبخت و شاد باشن و هيچوقت مشكلي بينشون ايجاد نشه.