من پوستم چربه ولی در عین حال احساس کشیدگی ی جورایی حس جر خوردگی تو پوستم حس میکنم نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا ن 😂یعنی چربه ولی حس خشکی دارم تو پوستم چی آبرسانی بزنم ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پوست چرب و دهیدراته داری حتما از آبرسان یا واتر ژل استفاده بکن شوینده و تونر هم بزن اگه میکاپ میکنی میسلارواتر بگیر با اون میکاپت پاک کن و هفته دوبار لایه برادری از پوستت هم بکن
من اینجوری بودم رفتم دکتر گفت پوستت کم آبه برای جبران اون چربی تولید میکنه. باید آب زیاد بخوری. کرم مرطوب کننده و کرم آبرسان استفاده کنی. فقط هم روزی دوبار با شوینده مخصوص پوستت پوستت رو بشوری.
اگر تاثیر نداشت یه دکتر پوست برو. چون تو سن کم پوست ترمیم میکنه خودش رو آدم نمی فهمه. یه دفعه تو ۴۰ سالگی می بینی پوستت داغون شده.
پوست چرب و دهیدراته داری حتما از آبرسان یا واتر ژل استفاده بکن شوینده و تونر هم بزن اگه میکاپ میکنی ...
آبرسان چه مارکی خوبه ؟واسه صورتم هم فوم شستشو و میسلارواتر میزنم ...ولی تونر ندارم .....روزی ی بار هم میشورم چون حس میکنم روزی دوبار پوستم خشک میشه ...لایه بردار هم هفته ای دوبار
شرکت لیاتیم ثبت نام کن (محصولات آرایشی مراقبتی پوست مو
محصولاتش رو به قیمت تولید بگیر
تخفیفات پلکانی هم داره
و رضایت مشتریان و نظرات در سایت هست
تحت لیسانس سوئیسِ
بدون پارابن-الکل و آلومینیوم /بدون سولفات
نماینده شرکت در روبیکا لینک رو بگیر
@trustisho
🙋🏻♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو 🛍️ فروشنده قوی =مصرف کننده قوی