سلام
میشه کمکم کنید 💔🙂ببینید من ی دختر بودم که هیچوقت با هیچ پسری رابطه نداشت تا قبل دانشگاه وقتی رفتم دانشگاه با ی پسر وارد رابطه شدم و اون پسر یک ماه بعد اومد خواستگاری من ولی الان هنوز بعد از دوسال خانوادم رضایت ندادن بیاد خواستگاری ، دوتامون پرستاری میخونیم و همشهری هستیم این پسر نه خونه داره نه ماشین داره منم برام مهم نبود و گفته بودم فقط و فقط اخلاق برام مهمه اونم گفته بود اره من خیلی اخلاقم خوبه و اینا .... گولم زد
الان بعد از دوسال وقتی عصبی میشه سر من داد میزنه فحشای خیلی خیلی بد میده ( البته به من نه ) و با بقیه کتک کاریم میکنه حتی جدیدا فهمیدم قسم های دروغم زیاد میخوره و دروغگوعه
همیشه خیلی زود از کوره در میره
و فهمیدم هیزم هست
از خوبیاشم بگم ...اگه ده هزار تومن پول داشته باشه همشو برا من خرج میکنه وقتی حالم بد میشه گریش میگیره و میدونم دوسم داره ...حداقل حسم اینو میگه که واقعا دوسم داره....
نمیتونم تموم کنم رابطمو واقعا نابود میشم ولی دیگه بهش اعتماد ندارم دروغگوعه عصبیه داد میزنه فحش میده
من تمام حس پاکی که داشتمو برای اولین بار برای ی پسر خرج کردم 💔پول نداشت بریم رستوران غذا درست میکردم میرفتیم پارک میخوردیم حتی تولدمم برام کادو نخرید گفت میخوام پولامو جمع کنم کادوی خوب برات بخرم ...حتی ی شاخه گلم پول نداره برام بخره وقتی میخره کلی ذوق میکنم خوشحال بشه
اینم بگم من قیافه و هیکل و خانواده خوبی دارم درست نیست گفتنش ولی از این لحاظام خیلی بالا ترم 💔
من دلم از این میسوزه که هیچی ازش نخواسته بودم به جز آرامش و حال خوب و الان کارم به خودکشی رسیده
میخوام خودمو بکشم دیگه نمیتونم 💔💔💔🥲