2777
2789
عنوان

کسی هس از لپ تاپ سر دربیاره

157 بازدید | 19 پست

سلام میخواستم یه لپ تاپ بگیرم موندم چی بگیرم 

برای استفاده روزانه میخوام دانش اموزم برای کلاس ها ویدیو ها و جزوه اینا

بودجه م ۵۰ تومنه چی بگیرم بهتره؟

ایسوز بهترینه از نظر من

الان باید ببینی  ب روز ترین

رم

گرافیک

و cpu چیه

بعد حافظه برات مهمه؟

۵۱۲ یا ۱ ترا یا بیشتر 

یا اندازه صفحه چقدر برات مهمه

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایسوز بهترینه از نظر منالان باید ببینی ب روز ترینرمگرافیکو cpu چیهبعد حافظه برات مهمه؟۵۱۲ یا ۱ ترا ...

مرسی که وقت گذاشتین و جواب دادین تقریبا از اینایی که گفتبن هیچی سر درنمیارم😅

بله حافظه برام مهمه و اینکه چند سالیو برام کار کنه

اندازه صفحه اینا زیاد مهم نیس ققط زیاد کوچیک یا بزرگم نباشه

ایسوز بهترینه

با ۵۰ تومن هم چیز خوب گیرت میاد صدرصد

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

ایسوز بهترینه از نظر منالان باید ببینی ب روز ترینرمگرافیکو cpu چیهبعد حافظه برات مهمه؟۵۱۲ یا ۱ ترا ...

عزیز ایسوس درسته نه ایسوز

طراح وب سایت                                                                   طراح بازی 🫧
مرسی که وقت گذاشتین و جواب دادین تقریبا از اینایی که گفتبن هیچی سر درنمیارم😅بله حافظه برام مهمه و ا ...

ببین Lenovo خیلی برند بهتره خیلی سبک شیک و روونه من چندین سال هست استفاده میکنم و خیلی راضیم

بسته به کاری که داری لپ تاپ باید بخری برای چیزی که میگی حداکثر تا 40 میلیون کافیه 

چندتا لپ تاپ خوب اگر پیدا کردم لینکشون رو‌برات می‌زارم زیر همین پستت

طراح وب سایت                                                                   طراح بازی 🫧
ببین Lenovo خیلی برند بهتره خیلی سبک شیک و روونه من چندین سال هست استفاده میکنم و خیلی راضیمبسته به ...

مرسیییی ازت 

خودمم نمیخوام زیاد هزینه کنم واسه این میگم بعدا بهترشومیگیرم ولی اینم مهمه برام کیفیت ایناش خوب باشه 

بازم ممنون منتظرم پس