2777
2789
عنوان

بلوغ وقد دخترم

138 بازدید | 9 پست

دخترم الان ۱۱ سالشه سینه هاش کامل جوانه زده و موهای بدنش ضخیم شده ولی رشد قدی که میگن توسن بلوغ یدفعه قدمیکشه بچه هنوزاتفاق نیوفتاده. ازمایش هم بردم همه چیزش نرماله

من قد خودم کوتاهه ولی پدرش ۱۸۰ 

به نظرتون یعنی قد دخترم به خودم رفته کوتاه میمونه 

یا اینکه بعداین مراحل یدفعه قدمیکشه البته بچم هنوز پ ... نشده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۳۹ هست

نسبت ب سنش خوبه بنظرم ، ولی قطعا بلندتر میشه طناب زیاد بزنه تو این سن خیلی تاثیر میذاره کلا ورزش کنه

' وَ کَفی بِاللّهِ عَلیماً ،،، '˼همین کہ خدا مےدونه، کافیہ♥️️ 

نسبت ب سنش خوبه بنظرم ، ولی قطعا بلندتر میشه طناب زیاد بزنه تو این سن خیلی تاثیر میذاره کلا ورزش کنه

دخترم کلا تنبله اصلا هیچ تحرکی نداره. بدتر ازهمه چندوقته خوابشم بدشده یعنی تا ساعت ۲ نصف شب بیداره

دختر من توی بلوغه هنوز رشد قدی داره . هنوز پریود نشده . بکر کنم تا یکی دو سال بعد از سن بلوغ حتما رشد قدی رو دارن

موهای بدنشو چیکار میکنی ؟ چه روشی خوبه ؟🥲

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....