2777
2789
عنوان

یه سوالی دارم لطفا بیاین

408 بازدید | 67 پست

سلام خانوما دیروز تولد بچه جاریم بود بعد ما شهر هامون دو ساعت باهم فاصله داره ساعت ۵عصر تماس گرفته امشب یه دورهمی خودمونی گرفتم تونستین بیاین منم گفتم باشه خدافظی کردیم؛بعد شغل شوهرمن جوریه تا ساعت ۷ کارمیکنن؛ از زمان دعوت جاریم دلخور شدم چون اگه میخواست مارو دعوت کنه یه روز قبلش به ما میگفت هم شوهرم مرخصی میگرفت هم آماده میشدیم؛ماهم نرفتیم به شوهرم گفتم بعدا دیدیمش کادوش میدیم میگیم دیرگفتین نتونستیم بیایم شوهرم گف ول کن چه کادویی مثل آدم دعوت میکرد کادو هم میدادیم؛راستش بعدا که جاریم دیدم خجالت کشیدم گفتم کاش حداقل کادو رو میدادیم شوهرم قبول نکرد؛بنظرتون کار جاری اشتباه بوده یا ما؟

کار جاربت

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

بیخیال میخواست زودتر دعوت کنه کار خوبی کردی نرفتی

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم بچشون که یهو تولدش نشده باید از قبل اطلاع میدادن ادم برنامه ریزی داره

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
کادو چی بنظرت باید میدادیم یا نه

ن بابا وقتی نرفتید کادو برا چیه

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
خب میگم اگه میخواست تو مراسمش باشیم چرا زودتر نگف قصدش از زنگ زدن بهم چی بود

نمی‌دونم والا قصد و نیتشو. اما شما هم یه اسباب بازی فکری یا پازلی بگیرین هر موقع دیدیش به بچه بدین و بگین اره چون دیر گفتین دیگه وقت نداشتیم کادو بخریم و شوهرم مرخصی بگیره بیاد که به جشن برسیم. 

دیر خبر داد که نرید دوباره بخون دیر دعوت کرد که نتونید برید وبعدا از کسی شنیدین بگن ماکه دعوت کردیم ...

منم همین فکرو میکنم؛حتی وقتی بچش بدنیا اومد مراسم گرف منو دعوت نکرد درصورتی که اصلا مشکلی باهم نداریم چیزی بهش نگفتم نمیدونم چرا از من خوشش نمیاد مراسم بچش تو خونه مادرشوهرم گرفته بود گفتم چرا به من خبر ندادین گف مراسم بچه من نبوده که دعوت کنم جاریت باید دعوت میکرد؛بنظرم چون مادرشوهرم کادو به اون طلا داده خواسته نباشم نبینم چی میده آخه برا بچه های من هیچی نداد