2777
2789

بچها الان یادم افتاد تعریف کنم من چندسال پیش یه خواستگار داشتم ک باهم چندسال دوست بودیم(میدونم سنم خیلی کم بود)بعد خلاصه قرار شد بیان خواستگاری اونا مشهد بودن ما شمال چند روز قبل اینکه بیان هی پسره ازم میپرسید چ گلی دوست داری برات بیارم و فلان😏😂اون شب قبل اینکه بیان من حتی گلدونم اماده کرده بودم🤣🤣بعد اومدن هیچی نیاورده بودن ن گل ن شیرینی...

هیچی دیگه همین😂😂

اینم بگم رابطمون خیلی نزدیک بود اصلا انتظار همچین برخوردی نداشتم😂

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

خودشو فقط اورددد

توام‌چایی نمبردی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

خودشو فقط اوردددتوام‌چایی نمبردی

اره 

من نبردم خالم چایی برد🤣

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشو اورد برات😐😂

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

خب چیشد کنسل شد

اره کنسل شد البتع ن بخاطر گل و شیرینی😂😂

اره من نبردم خالم چایی برد🤣

عجب ادمیی😂

از مشهد اومده یه گل‌نگرفته

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

لعنتی حداقل نیم‌کیلو نخود کشمش و نبات از مشهد می‌آورد نگو که الان ور دلت خوابیده شوهرته

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
توام سینی خالی میبردی جلوشون

اون شب بعد خواستگاری میخواستن برن هتل مامانم اینا نزاشتن موندن خونمون تا فردا غروبش گفتن نداره اما خانوادم انقدر پذیرایی مفصلی کردن ک بعدش مادر پسره جای تشکر همه جا میگفت اینا خیلی ریخت و پاش میکنن اهل جمع کردن نیستن😂😂

شاید اطرافیانش نزاشتن

یعنی چی

اصلا خواستگاری هم نباشه ادم اولین بار میره خونه ی کسی گلی شیرینی لی چیزی میبره چ برسه ب خواستگاری

خودشو اورد برات😐😂

اره🤣خودشم ازم گرفت الان بغل زنش خوابه خداروشکر😂😂