2777
2789

یه نارویی بهم زدن هیشکی باورم نمیکنه تاپیک قبلم نوشتم خودمم موندم کسی ک منو نمیشناسه چرا باید پشتم جوری حرف بزنه ک انگار با من حرفم زده دیدارم داشته واقعا بعضیا چرا انقد مریضن

تو رو خدا بگین چیکار کنم هیشکی باور نمیکنه بهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم نباشه برات .

پشت منم حرف زدن . خیلی زیاد. بقیه هم باور کردن الان الانشم حتی 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اگر اطرافیانت پشتت نیستن هیچکدومشون دوستت نیستن دشمنتن اینو بدون

ب دوست پسرم گفتن اونم باورم نداره زنگ زده بود میگفت گوه کاری داری میدونم ازم پنهون میکنی با اینکه از زندگیم خطش زدم ولی بازم نمیدونم چرا پشتم تهمت زدن ک هیچ جوره کسی باور نمیکنه بهم 

من میگم ک سرم بلنده میگن پس چرا طرف اونطوری حرف زده از کجا میشناستش من خودمم موندم چرا انقد چرت گفته

عزیزم بگو ثابت میکنم بگو اگه چیزی بوده باشه به هرحال یه تماسی پیامی ازش باید باشه دیگه بگو میرم پرینت گوشی مو میگیرم اما اگه تونستم ثابت کنم میرم اعاده حیثیت میکنم که بهم تهمت زده

مهم نباشه برات .پشت منم حرف زدن . خیلی زیاد. بقیه هم باور کردن الان الانشم حتی

برای من مهم نیس دوست پسرم کاسه داغتر از اش شده دست از سرم برنمیداره باور کرده ب حرفاشون هی حرفو کشش میده عصابم داغون کرده 

ب دوست پسرم گفتن اونم باورم نداره زنگ زده بود میگفت گوه کاری داری میدونم ازم پنهون میکنی با اینکه از ...

همشون دشمنن از ادم سمی دوری کن تا برات دردسر نشده شاید دوست پسرت میخواسته کات کنه الکی نقشه کشیدن سرکارت بزارن 

عزیزم بگو ثابت میکنم بگو اگه چیزی بوده باشه به هرحال یه تماسی پیامی ازش باید باشه دیگه بگو میرم پرین ...

مشگل اینه ک بحث حرف زدن پشت گوشی نیس تهمت زدن ک من با طرف رودرو شدم و حرف زدم حتی رفتم کافه یا بیرون 

همشون دشمنن از ادم سمی دوری کن تا برات دردسر نشده شاید دوست پسرت میخواسته کات کنه الکی نقشه کشیدن سر ...

اتفاقا از خدامه باهام کات کنه دست از سرم برنمیداره هی میگم باور نکن ولی برو از زندگیم میگه نه باید خودتو ثابت کنی ولی ی ادم هایی تو این ماجران ک از اولش میخاستن تموم کنیم شایدم کار اوناس ک ب طرف گفتن پشتش اینطوری بگو بخدا من موندم تو شوکم