2777
2789

دو سه ماه پیش روی کمد اتاق خواب یه سوسک بزرگ (قهوه‌ای بالدار) دیدم، داداشم میخواست بکشتش که گم و گور شد.

فرداش مامانم کل کمد رو سم زد. من از ترس سوسکه دو سه ماهه تو هال میخوابم تا اینکه دیروز دیدم جنازه یه سوسک بزرگ وسط اتاق خوابمه. (فکر کنم همونی بود که دو سه ماه پیش دیدم)

تاااا امشب.. گفتم حالا که سوسک بزرگه مرده برم اتاق خوابم میخواستم بخوابم دیدم یه چیز رو دستم راه میره، دیدم بچه سوسکه و رو فرش هم دو سه تا دیگه هستن و خیلییییی ریز و کوچیکت تازه انگار از تخم در اومدن لعنتیا. دور و بر اتاقم چیزی ندیدم ولی میدونم که هستن. منشا هم نمیدونم کجاست چون اتاقم وسیله مسیله زیاد داره. (خونمون نوعه و تمیزه) 

رفتم مامانمو بیدار کردم گفت هال بخواب تا صبح یه کاریش میکنیم.

و نمیتونم اتاقو خالی کنم و دوباره بچینم در توانم نیست. 😂

توروخدا کمکم کنید من از ترس سوسک خوابم نمی‌بره. 🤣😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خمیر امحا

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

اول اون جاهایی که فکر میکنی سوک میاد مثل چاه یا هر جا درز داره ببند ،پودر سوسک بگیر رنگش زرده گوشه به گوشه خونه بریز هر جا حس میکنی میاد بریز همونجا  عالیه فقط کافیه ۱ بار از روش رد بشن تموم