2777
2789
عنوان

علت خون کم چیه

79 بازدید | 7 پست

کسی میدونه علت کم شدن خون پریودی چیه ؟!

چیکار کنم خونم بیشتر بشه ؟!

من قبلا خون پریودی زیادی داشتم اگه مثلا یه چیز سردی می‌خوردم خونم کمتر میشد 

ولی الان با اینکه اصلا چیز سرد نمیخورم و همش دمنوش و اینا میخورم ولی خونم نسبت به قبل کمتر شده 

و هنوز هم مثل قبل درد های پریودی دارم با اینکه خونم کم شده 

البته در حال اقدام هستم و قرص و آمپول مصرف میکنم ، ممکنه تاثیر این دارو و آمپول ها باشه ؟!

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 
منم همینطورم فکر نکنم،مهم باشه چون خیلیا هم مینالن از خونریزی زیاد

همیشه خون‌ریزیت کم بود یا جدیدا اینجوری شدی ؟!

آخه مال مال من زیاد بود تازگی ها اینجوری شده نگرانم کرده 

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا من اوایل بیشتر بود یکی دو سال بعد ازدواجم کمو کمتر شد منم خیلی نگران بودم میگفتم شاید دارم یائسه میشم که تو همون موقعها باردار شدم بازم همچنان کمه کلا شاید دوروز بشه که باز دوبارم باردارم خواستم بگم فکر نکنم تو باردار شدنو اینا تآثیر بزاره نگرانش نباش

برا من اوایل بیشتر بود یکی دو سال بعد ازدواجم کمو کمتر شد منم خیلی نگران بودم میگفتم شاید دارم یائسه ...

واای چه خوب 😍😍

یعنی ممکنه برای منم نشانه آمادگی بارداری باشه ؟!.

الان هم پریودم خونم کمه و نگرانم که یائسه نشم 

آره ایشالا تو هم مثه من باشی چند وقته اقدامی؟

یک ساله اقدامم