2777
2789
عنوان

پول خوشبختی میاره علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 66 پست

اگه درد ناعلاج داشته باشی پول درمان میکنه؟ 

پس نمیشه گفت صد درصد 

ببین پول حلاله خیلی مشکلاته،ولی برای مریضی ناعلاج و برای گدایی عشق کسی که هیچ جوره دلش باهات نیست، نمیتونه کاری کنه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبختی نمیاره بنظرم بدبختی رو کم میکنه

خوب از من فقیر ندار بپرس خوب من میگم میاره ، هر روز خدا خدا میکنم پول اسنپم جور بشه، دوست دارم برم زیارت، دوست دارم برای مامانم چیزایی که دوست داره رو بخرم...

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

شاید تمام کمال خوشبختی نیاره اما نبودش حتما بدبختی میاره 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

قطعااااااا میاره 

شما اگه پول داشته باشی شادی ، اعتماد بنفس داری ، خوشتیپی، خوشگلی ، سلامتی،  احترام داری و........  

درسته ادمای پولدار هم مشکلات خودشونو دارن ولی حداقلش اینه که در کنار مشکلات دیگشون مشکل بی پولی رو ندارن 

از نطر من پول همههههههههههههههههه چیزه 

میدونی شاید تاثیر مستقیم نداشته باشهاما غیر مستقیم چراآخه پول که باشه میتونی خودت باشی و خب اینه که ...

من اونجا دیدم ک نمیاره ی خانومی بود غرررق پول بود ینی هرروز با پسرش میرفت خرید هررزو ی مدل لباس میپوشید عین آدم معروفا. بلاگر هم هست

باهاش حرف میزدیم میگفت زندگیم زهرماره انقد خودمو با خرید و پول سرمو گرم کردم ک دیگ الان اونم حالمو خوب نمیکنه

پول احترام میاره سلامتی میاره عشق میاره زیبایی میاره قدرت میاره خوشگذرونی میاره رفاه میاره حالا از شما میپرسم خوشبختی رو تو چی میبینی؟! 

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

اول سلامتی بعد پول وقتی پول نداشته باشی پول نداشته باشی نمیتونی دارو بخری وقتی دلت گرفته ونمیدونی چیکار کنی پول داشته باشی میری میگردی درسته کامل مشکل رفع نمیشه اما دیگه به مشکلت فکر نمیکنی وحال روحیت وجسمیت بدتر بشه

اسی تورو خدا ببخشید مزاحم میشم 

ولی لطفا دعا کنید مریضی سختی نداشته باشم لایک کنید براتون حمد میخونم

نه نمیاره فقط سلامتی 😭

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
خوشبختی نمیاره بنظرم بدبختی رو کم میکنه

خیلی خوب گفتین 😂

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ