2777
2789
عنوان

لعنت به این حس مزخرف

110 بازدید | 9 پست

من تا چند ماه پیش قرص اعصاب میخوردم واسه افسردگیو وسواس فکری بعدش تا قبل از قرصا خیلی هیکلمو دوست داشتم عاشق هیکلم بودم ولی چون وسواس فکری داشتمو درگیرش بودم خیلی به خودم توجه نمیکردم بعد از قرصا هفت کلیو اضافه کردمو اعتماد به نفسم خیلی اومده پایین امشب داشتم عکسای پارسالمو نگاه میکردم خود به خود اشکم ریخت واقعا خیلی حس بدیه اون لحظه دلم میخواست فقط نباشم🫠💔

لباسای مورد علاقم برام تنگ شده منم خیلی رو ظاهر حساسم الان اعتماد به نفسم به حدی پایینه دوس ندارم کسی ببینه منو چند روزه ورزشو شروع کردم رژیم میگیرم منتظرم ببینم چی میشه تیروئید کم کار هم دارم وقتی عصبی میشم بدنم باد میکنه با وجود تیروئیدلاغر شدن سخته🫠💔

خیلی اذیت میشم حس میکنم خیلی زشت شدم خیلی با خودم میگم چرا من باید قرص اعصاب میخوردم که کار به اینجا بکشه🫠💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بعد زایمان و بعد افسردگی از ۵۷ شدم ۷۳بعد ۶ ماه با کلی سختی و رژیم و ورزش شدم ۶۶...اما هنوز افسرد ...

درکت میکنم حس خیلی بدیه

من باشگاه نمیرم تو خونه ورزش میکنم یکم سخته چون هی میان تو اتاقو اینا ولی باز دست برنداشتم

ممنون شمام همینطور

تو که لاغرم بودی افسرده بودی برات زیاد فرق نکنه عشقم ورزش کن لاغر میشی

اون موقعه خیلی واسم مهم نبود چون درگیر وسواس فکری بودم خیلی اذیت میشدم ولی الان خیلی برام مهمه

اون موقعه خیلی واسم مهم نبود چون درگیر وسواس فکری بودم خیلی اذیت میشدم ولی الان خیلی برام مهمه

ورزش مخصوصا پیاده روی تند

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن