2777
2789

بابام مشکلی نداره با کراتین کردن قبلا دوبار کردم

مسئله پولشه میگه زیاد میشه با اینکه پول داره بده منم نمیخوام بهش فشار بیارم ولی موهام خیلی بده اصلا راحت نیستم باهاشون میگه بجاش موهاتو کوتاه کن ولی نمیتونم چون خیلی بلند شده زحمت کشیدم هزارتا روغن و اینا پولشو دادم

بگین چجوری راضیش کنم پولشو بده

نمیدونم ولی خدایی درکت میکنم موهام کوتاه کردم ب شدت ناراحتم بگو برای سلامتی موهام برای مسافرت ک نیست

اره از وقتی کراتین نکردم یه ساله موهام ریزش پیدا کرده

حس میکنم تو اون مواد کراتین یچیزی بوده که باعث می‌شده ریزش از بین بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره از وقتی کراتین نکردم یه ساله موهام ریزش پیدا کردهحس میکنم تو اون مواد کراتین یچیزی بوده که باعث ...

حتما چیزی ک حس خوب میده ب پوست موهات انجام بده لعنت ب بی پولی والله ماسک مو روغنم زدم موهام عین برگ درخت خشک دیگه ادامه ندادم انقدرم ناراحتم دکتر ک میری ۱ تومن کمتر نیست شامپو ماسک

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  
حتما چیزی ک حس خوب میده ب پوست موهات انجام بده لعنت ب بی پولی والله ماسک مو روغنم زدم موهام عین برگ ...

من موهام سیم تلفنی فره بدجور ولی فقط روز اولی که میرم حموم قشنگه بعدش مثل تارزان میشم گره میخوره درد میکنه الانم یذره ساقه م صافه هر سری که موهامو میبیندم یه مشت مو میاد تو دستم واسه همین میخوام کراتین کنم هی لج میکنه 😭